Генеральний директор дав інтерв’ю Solar Academy

«На сьогоднішній день галузь переживає юридичну трансформацію, що звичайно ж впливає на багато технічних моментів в індустрії…», – так розпочав своє інтерв`ю генеральний директор компанії Авенстон. Дмитро Лукомський зазначив, що оптимізація та підвищення ефективності об`єктів сонячних електростанцій стають все більш актуальними серед PV-інсталяторів. Більшість замислюється над тим, чи не буде призупинений ринок найближчим часом та чи очікувати зріст попиту на відновлювані джерела енергії. Він також відмітив високу активність та завзяте обговорення учасників тренінгу, які підтвердили їх зацікавленість в ефективному будівництві та експлуатації встановленої СЕС. Нижче подано повну версію інтерв’ю від Solar Academy.

Шлях Європи до чистої енергії

Енергетична криза в Європі та зростання кліматичних амбіцій відновили імпульс серед політиків до диверсифікації та декарбонізації енергетичної системи.
Дізнатися більше

Чи є друге життя у сонячних панелей?

В останні роки спостерігається активний розвиток сонячної енергетики в усьому світі. У кожного продукту і матеріалу є свій термін експлуатації і використання. Яка ж подальша доля PV-модулів, які підійшли до кінця свого терміну служби?
Дізнатися більше

Фотовольтаїка. Перспективи і можливості в Україні

Про проблеми становлення галузі сонячної енергетики - в інтерв'ю з Дмитром Лукомським, кандидатом технічних наук, експертом по сонячній енергетиці.
Дізнатися більше

Сонячна енергетика для автомобільної галузі

В статті розглянуті питання доцільності та перспективності встановлення сонячних електростанцій для компаній у сфері сервісу автомобільного транспорту на прикладі таких підприємств, як автозаправні комплекси, автомийки або станції технічного обслуговування
Дізнатися більше