Акредитація Авенстон від Укргазбанку

Минулого тижня Укргазбанк на своїй сторінці опублікував список EPC-контракторів, що отримали вищий рівень акредитації АБ “УКРГАЗБАНК”. До нього тепер включено і компанію Авенстон.

Департамент екологічного реінжинірингу та впровадження проектів ресурсозбереження схвалив рішення про акредитацію ТОВ «Авенстон» в якості Еко-партнера – генерального підрядника. На сайті Укргазбанку зазначено скільки СЕС вже побудовано під керівництвом Авенстон,  скільки планується збудувати та скільки проектів реалізовано разом з АБ «УКРГАЗБАНК». Сподіваємося, що майбутня співпраця буде плідною та успішною.

Аккредитация Авенстон в Укргазбанке
avenston

Пошук місцевого партнеру для проектів альтернативної енергетики в Україні

Розглянуті особливості пошуку та роботи з місцевими компаніями, слідуючи логіці класичного інвестиційно-будівельного процесу. Найбільш важливими етапами є етапи планування, девелопменту, будівництва та експлуатації об’єктів, а також формальні процедури, пов’язані з отриманням "зеленого" тарифу.
Дізнатися більше

Калькулятори генерації сонячної електростанції

У даній статті ми розглянемо необхідність і доцільність використання такого популярного інструменту як "Калькулятор сонячних електростанцій" або "Калькулятор сонячних батарей"
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше

ВДЕ та ринок електроенергетики – напередодні 2020 року

Ринок електроенергетики України перебуває в стані важливих змін, що передують глибинним трансформаціям у застосуванні «зеленого» тарифу для галузі ВДЕ в 2020 році. В якому стані наразі перебуває сектор ВДЕ України? Що сприяє та що заважає розвитку цієї галузі енергетики? Чи вповні Україна готова до енергетичної транзиції та декарбонізації енергетики?
Дізнатися більше