Резервне електропостачання для бізнесу

У звʼязку з регулярними перебоями в енергозабезпеченні комерційних підприємств електроенергією від мереж, все більш актуальним стає питання використання додаткових джерел електроенергії, які можуть виробляти та зберігати енергію для використання її під час відсутності напруги в мережі. Компанія Авенстон більше 4 років розвиває напрямок діяльності, повʼязаний із впровадженням систем резервного живлення для комерційних підприємств. Ми проєктуємо, інсталюємо і запускаємо в роботу автономні, резервні та гибридні системи різної потужності з використанням акумуляторів або більш потужного обладнання для накопичення енергії.

Наша компанія  забезпечує повний комплекс робіт і послуг «під ключ» по встановленню систем резервного електропостачання – від проєктування до запуску в експлуатацію. Наші технічні рішення знаходять застосування в будь-яких бізнесах, що мають відповідні завдання та потреби. Це можуть бути: адміністративні приміщення, виробничі цеха, магазини, складські приміщення, ресторани, готелі, тощо. Авенстон співпрацює з провідними світовими виробниками АКБ та інверторного силового обладнання, що дозволяє забезпечити високий рівень якості та надійності енергопостачання обʼєктів наших замовників. За необхідності, наші системи можуть бути оснащені сонячними батареями та генераторами.

Ми запрошуємо до спіпраці підприємства та бізнеси, які потребують стабільного або безперервного електроживлення. Інженерні рішення від Авенстон можуть працювати як при постійній відсутності підключення до мережі електропостачання, так і під час тимчасового відключення електроенергії. Наші послуги дозволять вашому підприємству комфортно пережити періоди відсутності напруги. Зв’яжіться з нами, і ми зробимо все можливе, аби найкраще задовольнити ваші технічні потреби.

Корозія рамок сонячних модулів

В статті розглянуто вплив гальванічної корозії на опорні конструкції і рамки сонячних модулів та визначено методи, які дозволяють мінімізувати це негативне явище.
Дізнатися більше

Власне споживання сонячної енергії (питання і відповіді)

Вашій увазі пропонуються комментарі щодо кількох поширених запитань про сонячні фотоелектричні системи, які використовуються для забезпечення власних потреб будівель та споруд в електричній енергії.
Дізнатися більше

Інтернет-конференція з сонячної енергетики

У травні 2010 року в рамках проекту "Зелена Хвиля" в Україні пройшла інтернет-конференція на тему сонячної енергетики. У даній статті ми знайомимо вас з коментарями Дмитра Лукомського, експерта в сфері сонячної енергетики.
Дізнатися більше

ВДЕ та ринок електроенергетики – напередодні 2020 року

Ринок електроенергетики України перебуває в стані важливих змін, що передують глибинним трансформаціям у застосуванні «зеленого» тарифу для галузі ВДЕ в 2020 році. В якому стані наразі перебуває сектор ВДЕ України? Що сприяє та що заважає розвитку цієї галузі енергетики? Чи вповні Україна готова до енергетичної транзиції та декарбонізації енергетики?
Дізнатися більше