AVENSTON – №6 рейтингу Green Energy Technologies Market

26 вересня 2019 року платформа GETMARKET презентувала рейтинги учасників ринку сонячної енергетики в Україні. Спікерами виступили партнери платформи, серед яких представники провідних юридичних та консалтингових компаній, профільних організацій органів влади, асоціацій та фінансових інституцій. Серед гостей заходу також були присутні представники інвесторів.

авенстон технологии природы

Компанія AVENSTON вітає GetMarket  з першою “ластівкою”! Бажаємо невпинного розвитку, надійних партнерів та досягнення поставлених амбіційних цілей!

GETMARKET (Green Energy Technologies Market) — платформа, яка об’єднує незалежні консалтингові компанії, що працюють в сфері відновлюваної енергетики України, з метою систематизації та розвитку ринку енергетики, а також підтримки інвесторів в успішній реалізації енергетичних проектів.

Ринок дахових сонячних інсталяцій

Галузь сонячної енергетики наразі активно розвивається в усьому світі. В Україні також прогнозується зростання попиту на дахові сонячні електростанції. Очикується післявоєнний бум "зеленої" генерації електроенергії для власного споживання.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

Вітроенергетика

Вітроенергетична промисловість – не лише «зелена» галузь, що забезпечує світ екологічно чистою енергією, вона ще й економічно вигідна: вітроенергетичні станції (ВЕС) сприяють розвитку місцевої економічної діяльності за рахунок податків, які надходять до місцевих бюджетів.
Дізнатися більше

Майбутнє ВДЕ у транспортній галузі

З огляду на нинішні тенденції у транспортній галузі, до 2050 року активність пасажирських та вантажних перевезень подвоїться. Таке зростання призведе до збільшення викидів вуглекислого газу в атмосферу. Як застосувати ВДЕ в літаках, поїздах, автомобілях та інших видах транспорту? Детальніше у статті.
Дізнатися більше