AVENSTON – №6 рейтингу Green Energy Technologies Market

26 вересня 2019 року платформа GETMARKET презентувала рейтинги учасників ринку сонячної енергетики в Україні. Спікерами виступили партнери платформи, серед яких представники провідних юридичних та консалтингових компаній, профільних організацій органів влади, асоціацій та фінансових інституцій. Серед гостей заходу також були присутні представники інвесторів.

авенстон технологии природы

Компанія AVENSTON вітає GetMarket  з першою “ластівкою”! Бажаємо невпинного розвитку, надійних партнерів та досягнення поставлених амбіційних цілей!

GETMARKET (Green Energy Technologies Market) — платформа, яка об’єднує незалежні консалтингові компанії, що працюють в сфері відновлюваної енергетики України, з метою систематизації та розвитку ринку енергетики, а також підтримки інвесторів в успішній реалізації енергетичних проектів.

Сонячні електростанції типу “Схід-Захід”

У даній статті проведений детальний аналіз способу орієнтування сонячних панелей у складі СЕС одночасно на схід та захід, включно з визначенням їх переваг та особливостей.
Дізнатися більше

Сонячна електростанція 1 МВт під «зелений» тариф

Наземні мережеві сонячні електростанції під «зелений» тариф є актуальним та привабливим варіантом для непрофільних інвесторів, що зацікавлені в участі у проєктах в сфері ВДЕ в Україні.
Дізнатися більше

Корозія рамок сонячних модулів

В статті розглянуто вплив гальванічної корозії на опорні конструкції і рамки сонячних модулів та визначено методи, які дозволяють мінімізувати це негативне явище.
Дізнатися більше

Застосування сонячних батарей для виробничих підприємств

У зв'язку з постійним підвищенням енергетичних тарифів, жорсткістю вимог екологічного характеру до роботи підприємств, що виробляють електроенергію традиційними способами, все більшого поширення в світі набуває використання відновлюваних джерел електрики.
Дізнатися більше