Авенстон приймає участь в EcoEnergy Expo ‑ 2023

Виставка EcoEnergy Expo ‑ 2023

Ми з радістю оголошуємо про свою участь у XV Міжнародній спеціалізованій виставці EcoEnergy Expo 2023, яка відбудеться з 17 по 19 жовтня 2023 року в Міжнародному Виставковому Центрі в місті Києві. Ця подія, що щороку збирає найбільших гравців у сфері сталого розвитку, стане чудовим місцем для обміну ідеями та новими технологіями в галузі відновлювальних джерел енергетики енергетики. 

Метою нашої участі на EcoEnergy Expo 2023 є активне сприяння розвитку альтернативних джерел енергії в Україні і розширення усвідомленості про важливість сталого розвитку. Ми прагнемо демонструвати, як використання альтернативної енергетики може стати важливим чинником у забезпеченні нашої країни та світу в цілому чистою, надійною та доступною енергією, особливо після початку повномасштабної війни в України. Ми хочемо показати, що зелена енергетика має стати глобальним суспільним благом, усунути перешкоди на шляху обміну знаннями та передачі технологій.

Враховуючи величезний потенціал, який має галузь відновлюваної енергетики в Україні, для компаній цієї вертикалі має сенс брати участь у галузевих виставках та конференціях з відновлюваної енергетики, щоб розширити коло своїх клієнтів, вивчити можливості для розвитку нового бізнесу та продемонструвати на виставці рішення деяких з найбільш нагальних проблем чистої енергетики.

Не пропустіть нагоди відвідати наш стенд на EcoEnergy Expo 2023! Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися з вами нашим досвідом, продуктами та інноваціями у сфері зеленої енергетики. Ми – саме той системний інтегратор, який допоможе та втілить усі ваші задачі. Запрошуємо вас долучитися до нас у спільному зусиллі перетворити наш світ, зробивши його більш екологічно чистим, ефективним і стійким до викликів, які приховує майбутнє.

“It’s time to stop burning our planet, and start investing in the abundant renewable energy all around us.”

ANTÓNIO GUTERRES, United Nations Secretary-General

Інтерв’ю з генеральним директором Авенстон

Сьогодні ми розмовляємо з пані Вікторією Петрович, керівником та генеральним директором ТОВ «Авенстон». Поговоримо про її плани і бачення майбутньої діяльності компанії.
Дізнатися більше

Прогноз обсягів генерації сонячними електростанціями

Прогноз обсягів генерації електроенергії сонячними станціями - це в першу чергу прогнозування кількості сонячної радіації, яку отримають сонячні панелі. У статті розглядаються кілька методів прогнозування генерації електрики сонячними електростанціями.
Дізнатися більше

Вітроенергетика

Вітроенергетична промисловість – не лише «зелена» галузь, що забезпечує світ екологічно чистою енергією, вона ще й економічно вигідна: вітроенергетичні станції (ВЕС) сприяють розвитку місцевої економічної діяльності за рахунок податків, які надходять до місцевих бюджетів.
Дізнатися більше

Дахові сонячні електростанції в Україні

Перспективи розвитку дахових комерційних сонячних електростанцій. Переваги та варіанти застосування. Найбільш поширені питання про сонячні електростанції.
Дізнатися більше