Авенстон приймає участь в EcoEnergy Expo ‑ 2023

Виставка EcoEnergy Expo ‑ 2023

Ми з радістю оголошуємо про свою участь у XV Міжнародній спеціалізованій виставці EcoEnergy Expo 2023, яка відбудеться з 17 по 19 жовтня 2023 року в Міжнародному Виставковому Центрі в місті Києві. Ця подія, що щороку збирає найбільших гравців у сфері сталого розвитку, стане чудовим місцем для обміну ідеями та новими технологіями в галузі відновлювальних джерел енергетики енергетики. 

Метою нашої участі на EcoEnergy Expo 2023 є активне сприяння розвитку альтернативних джерел енергії в Україні і розширення усвідомленості про важливість сталого розвитку. Ми прагнемо демонструвати, як використання альтернативної енергетики може стати важливим чинником у забезпеченні нашої країни та світу в цілому чистою, надійною та доступною енергією, особливо після початку повномасштабної війни в України. Ми хочемо показати, що зелена енергетика має стати глобальним суспільним благом, усунути перешкоди на шляху обміну знаннями та передачі технологій.

Враховуючи величезний потенціал, який має галузь відновлюваної енергетики в Україні, для компаній цієї вертикалі має сенс брати участь у галузевих виставках та конференціях з відновлюваної енергетики, щоб розширити коло своїх клієнтів, вивчити можливості для розвитку нового бізнесу та продемонструвати на виставці рішення деяких з найбільш нагальних проблем чистої енергетики.

Не пропустіть нагоди відвідати наш стенд на EcoEnergy Expo 2023! Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися з вами нашим досвідом, продуктами та інноваціями у сфері зеленої енергетики. Ми – саме той системний інтегратор, який допоможе та втілить усі ваші задачі. Запрошуємо вас долучитися до нас у спільному зусиллі перетворити наш світ, зробивши його більш екологічно чистим, ефективним і стійким до викликів, які приховує майбутнє.

“It’s time to stop burning our planet, and start investing in the abundant renewable energy all around us.”

ANTÓNIO GUTERRES, United Nations Secretary-General

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

Сонячні електростанції типу “Схід-Захід”

У даній статті проведений детальний аналіз способу орієнтування сонячних панелей у складі СЕС одночасно на схід та захід, включно з визначенням їх переваг та особливостей.
Дізнатися більше

Пошук місцевого партнеру для проектів альтернативної енергетики в Україні

Розглянуті особливості пошуку та роботи з місцевими компаніями, слідуючи логіці класичного інвестиційно-будівельного процесу. Найбільш важливими етапами є етапи планування, девелопменту, будівництва та експлуатації об’єктів, а також формальні процедури, пов’язані з отриманням "зеленого" тарифу.
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше