Авенстон приймає участь в EcoEnergy Expo ‑ 2023

Виставка EcoEnergy Expo ‑ 2023

Ми з радістю оголошуємо про свою участь у XV Міжнародній спеціалізованій виставці EcoEnergy Expo 2023, яка відбудеться з 17 по 19 жовтня 2023 року в Міжнародному Виставковому Центрі в місті Києві. Ця подія, що щороку збирає найбільших гравців у сфері сталого розвитку, стане чудовим місцем для обміну ідеями та новими технологіями в галузі відновлювальних джерел енергетики енергетики. 

Метою нашої участі на EcoEnergy Expo 2023 є активне сприяння розвитку альтернативних джерел енергії в Україні і розширення усвідомленості про важливість сталого розвитку. Ми прагнемо демонструвати, як використання альтернативної енергетики може стати важливим чинником у забезпеченні нашої країни та світу в цілому чистою, надійною та доступною енергією, особливо після початку повномасштабної війни в України. Ми хочемо показати, що зелена енергетика має стати глобальним суспільним благом, усунути перешкоди на шляху обміну знаннями та передачі технологій.

Враховуючи величезний потенціал, який має галузь відновлюваної енергетики в Україні, для компаній цієї вертикалі має сенс брати участь у галузевих виставках та конференціях з відновлюваної енергетики, щоб розширити коло своїх клієнтів, вивчити можливості для розвитку нового бізнесу та продемонструвати на виставці рішення деяких з найбільш нагальних проблем чистої енергетики.

Не пропустіть нагоди відвідати наш стенд на EcoEnergy Expo 2023! Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися з вами нашим досвідом, продуктами та інноваціями у сфері зеленої енергетики. Ми – саме той системний інтегратор, який допоможе та втілить усі ваші задачі. Запрошуємо вас долучитися до нас у спільному зусиллі перетворити наш світ, зробивши його більш екологічно чистим, ефективним і стійким до викликів, які приховує майбутнє.

“It’s time to stop burning our planet, and start investing in the abundant renewable energy all around us.”

ANTÓNIO GUTERRES, United Nations Secretary-General

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Імплементація ВДЕ: автономні та мережеві рішення

За останнє десятиріччя розвиток відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) відбувався темпами, що випереджували будь-які інші джерела енергії. Насьогодні ВДЕ досягли певного рівня зрілості та більшої фінансової привабливості, аніж традиційні технології.
Дізнатися більше

Поза мережею. Сучасні off-grid PV системи

Вражаюче зростання PV-енергетики серед всіх типів відновлюваних джерел енергії (ВДЕ), що продемонстровано за останні роки, довело спроможність сонячних станцій впливати на світову модель енергетики та зайняти провідну роль у глобальній енергетичній транзиції.
Дізнатися більше

Сонячна енергетика в Україні

Сонячна енергетика – одна з найперспективніших і динамічних частин галузі ВДЕ. Щорічний приріст потужностей, що вводяться в експлуатацію становить близько 40-50%.
Дізнатися більше