Авенстон — член Ради директорів КБУ

Раді повідомити, що компанія Авенстон приєдналася до Конфедерації будівельників України (КБУ) та увійшла до Ради директорів цієї організації. 21 травня 2024 року відбулося розширене засідання Ради директорів КБУ, у якому взяли участь представники влади, профільних міністерств та комітетів ВРУ, народні депутати України, бізнес-спільноти, міжнародні партнери. Вони обговорили поточні виклики галузі та ефективну координацію зусиль задля майбутньої відбудови України. Також в рамках засідання КБУ відбулося офіційне прийняття нових членів Конфедерації будівельників України, серед яких була і компанія Авенстон.

Розширене засідання Ради директорів КБУ

Конфедерація будівельників України — це найбільше галузеве об’єднання, що представляє понад 800 членів (будівельних холдингів, асоціацій, об’єднань) та має представництва в усіх регіонах України. Конфедерація створена у 2011 році і наразі є єдиним представником від України в Федерації Європейської будівельної промисловості (FIEC), до складу якої входять 32 національні федерації-члени з 27 європейських країн. Попри складний для всіх воєнний час, КБУ продовжує свою діяльність та регулярно проводить заходи для консолідації спільних зусиль бізнесу щодо подолання наслідків російської воєнної агресії в Україні та координації дій для майбутньої відбудови нашої країни.

ТОВ “Авенстон” — українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та впровадженні проєктів у галузі відновлюваної енергетики. Ми забезпечуємо професійне управління проєктами будівництва та експлуатації промислових наземних сонячних електростанцій, дахових сонячних електростанцій для бізнесу та підприємств, а також систем накопичення енергії. Пропонуємо повний комплекс послуг по будівництву обʼєктів ВДЕ (консалтинг, інжиніринг, генпідряд) та їх подальшому сервісному обслуговуванню.

Сертифікат учасника Конфедерації будівельників України

ВДЕ та ринок електроенергетики – напередодні 2020 року

Ринок електроенергетики України перебуває в стані важливих змін, що передують глибинним трансформаціям у застосуванні «зеленого» тарифу для галузі ВДЕ в 2020 році. В якому стані наразі перебуває сектор ВДЕ України? Що сприяє та що заважає розвитку цієї галузі енергетики? Чи вповні Україна готова до енергетичної транзиції та декарбонізації енергетики?
Дізнатися більше

Розвиток галузі відновлюваної енергетики

У статті Дмитро Лукомський зазначив прогнозування щодо щорічних глобальних інвестицій в енергетику у 2021 році, які повинні зрости до 1,9 трлн. доларів США і перевершити загальний обсяг щорічних інвестицій до докризового рівня.
Дізнатися більше

Інжиніринг в сонячній енергетиці і не тільки

Вашій увазі пропонується інтерв'ю з Сергієм Друзенко, керівником компанії "Авенстон Інжиніринг". Дане підприємство реалізує проекти в сфері сонячної енергетики, а також займається впровадженням сучасних MEP-систем.
Дізнатися більше

Коли необхідне сервісне обслуговування СЕС?

Якісний сервіс по експлуатації та обслуговуванню (O&M) — один з головних способів забезпечення максимально високоефективної роботи сонячної електростанції. Компанія АВЕНСТОН підготувала огляд типових причин несправностей та їх впливу на продуктивність сонячної електростанції.
Дізнатися більше