Авенстон розвиває співробітництво з постачальниками інверторів

На початку грудня компанії «Авенстон» і «Photomate s.r.o.» підписали Меморандум про співпрацю та співробітництво та почали активну підготовку до сезону 2019 року. Це черговий важливий крок на шляху реалізації амбітних планів нашої компанії по будівництву великої потужності об’єктів ВДЕ протягом наступного року.

ТОВ «Авенстон» є генеральним підрядником у проектах, пов’язаних з проектуванням, будівництвом та експлуатацією комерційних сонячних електростанцій, і зацікавлений у розширенні співпраці з постачальниками обладнання та підрядниками.

Photomate s.r.o., в даний час є єдиним постачальником інверторного обладнання Huawei для сонячних електростанцій на території України і зацікавлений у розширенні можливостей для надання своїх послуг.

Цілями Меморандуму про співробітництво є:

  • Сприяння розвитку потенціалу партнерів у галузі сонячної енергетики.
  • Підвищення обізнаності клієнтів та підрядників щодо послуг та можливостей компаній щодо реалізації проектів з енергії сонця.
  • Виконання інших необхідних заходів у 2019 році для успішної реалізації кількох спільних проектів загальною потужністю не менше 30 МВт.

Імплементація ВДЕ: автономні та мережеві рішення

За останнє десятиріччя розвиток відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) відбувався темпами, що випереджували будь-які інші джерела енергії. Насьогодні ВДЕ досягли певного рівня зрілості та більшої фінансової привабливості, аніж традиційні технології.
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

«Зелений» тариф як заміна валютного депозиту

Генеральний директор компанії Авенстон Дмитро Лукомський дав ґрунтовні поради щодо розвитку "сонячного" бізнесу в Україні
Дізнатися більше

Майбутнє ВДЕ у транспортній галузі

З огляду на нинішні тенденції у транспортній галузі, до 2050 року активність пасажирських та вантажних перевезень подвоїться. Таке зростання призведе до збільшення викидів вуглекислого газу в атмосферу. Як застосувати ВДЕ в літаках, поїздах, автомобілях та інших видах транспорту? Детальніше у статті.
Дізнатися більше