Авенстон розвиває співробітництво з постачальниками інверторів

На початку грудня компанії «Авенстон» і «Photomate s.r.o.» підписали Меморандум про співпрацю та співробітництво та почали активну підготовку до сезону 2019 року. Це черговий важливий крок на шляху реалізації амбітних планів нашої компанії по будівництву великої потужності об’єктів ВДЕ протягом наступного року.

ТОВ «Авенстон» є генеральним підрядником у проектах, пов’язаних з проектуванням, будівництвом та експлуатацією комерційних сонячних електростанцій, і зацікавлений у розширенні співпраці з постачальниками обладнання та підрядниками.

Photomate s.r.o., в даний час є єдиним постачальником інверторного обладнання Huawei для сонячних електростанцій на території України і зацікавлений у розширенні можливостей для надання своїх послуг.

Цілями Меморандуму про співробітництво є:

  • Сприяння розвитку потенціалу партнерів у галузі сонячної енергетики.
  • Підвищення обізнаності клієнтів та підрядників щодо послуг та можливостей компаній щодо реалізації проектів з енергії сонця.
  • Виконання інших необхідних заходів у 2019 році для успішної реалізації кількох спільних проектів загальною потужністю не менше 30 МВт.

 

Авенстон - партнер Хуавей в Украине

Хмарне майбутнє для PV-галузі України

Авторська колонка Дмитра Лукомського на платформі "Економічна правда" про "мінливу хмарність" української сонячної енергетики та нові горизонти розвитку галузі наступного року
Дізнатися більше

Інструменти для моделювання сонячних електростанцій

Розрахунок сонячної електростанції дозволяє досить точно спрогнозувати обсяги генерування фотомодулями (сонячними батареями) електроенергії для конкретних умов місцевості за умови, що всі компоненти системи будуть змонтовані і підключені вірно.
Дізнатися більше

Контроль потужності для промислових сонячних електростанцій

Контроль реактивної потужності можна вважати однією з найменш досліджених проблем в фотоелектричній промисловості, він може дати ключ до значного збільшення прибутку власників промислових сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Сонячна енергетика для автомобільної галузі

В статті розглянуті питання доцільності та перспективності встановлення сонячних електростанцій для компаній у сфері сервісу автомобільного транспорту на прикладі таких підприємств, як автозаправні комплекси, автомийки або станції технічного обслуговування
Дізнатися більше