Генеральний директор дав інтерв’ю Solar Academy

«На сьогоднішній день галузь переживає юридичну трансформацію, що звичайно ж впливає на багато технічних моментів в індустрії…», – так розпочав своє інтерв`ю генеральний директор компанії Авенстон. Дмитро Лукомський зазначив, що оптимізація та підвищення ефективності об`єктів сонячних електростанцій стають все більш актуальними серед PV-інсталяторів. Більшість замислюється над тим, чи не буде призупинений ринок найближчим часом та чи очікувати зріст попиту на відновлювані джерела енергії. Він також відмітив високу активність та завзяте обговорення учасників тренінгу, які підтвердили їх зацікавленість в ефективному будівництві та експлуатації встановленої СЕС. Нижче подано повну версію інтерв’ю від Solar Academy.

Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

Побудована у 2013 році сонячна електростанція «Іванівка» потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Це сучасний проєкт, виконаний компанією нашої групи, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в сонячній енергетиці!
Дізнатися більше

Майбутнє ВДЕ у транспортній галузі

З огляду на нинішні тенденції у транспортній галузі, до 2050 року активність пасажирських та вантажних перевезень подвоїться. Таке зростання призведе до збільшення викидів вуглекислого газу в атмосферу. Як застосувати ВДЕ в літаках, поїздах, автомобілях та інших видах транспорту? Детальніше у статті.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше

Інструменти для моделювання сонячних електростанцій

Розрахунок сонячної електростанції дозволяє досить точно спрогнозувати обсяги генерування фотомодулями (сонячними батареями) електроенергії для конкретних умов місцевості за умови, що всі компоненти системи будуть змонтовані і підключені вірно.
Дізнатися більше