Кропивницький: початок будівництва електростанції

Наша компанія продовжує серію проектів з будвництва промислових сонячних електростанцій. Так влітку 2019 року ми розпочали будівництво мережевої сонячної електростанції потужністю 3,166 МВт, що буде розташована на земельній ділянці площею 6 га. Наша компанія виконала розробку проєктної документації та супроводжує проєкт в якості генерального підрядника. Введення в промислову експлуатацію даної сонячної електростанції заплановано на кінець 2019 року.

Основніі технічні характеристики сонячної електростанції:

  • В проєктній документації передбачено використання вискоеективних сонячних фотоелектричних батарей виробництва компанії ZNSHINE (Китай) та німецьких мережевих сонячних інверторів SMA.
  • Загальна площа забудови кладає 6 га.
  • Сонячна електростанція вироблятиме 3864 МВт-г електроенергії на рік, з плановим зменшенням даного показника не більше ніж на 0,8% щорічно.
  • Підключення сонячної електростанції до мережі місцевого Обленерго буде виконано кабельною лінією з классом напруги 10 кВ.

В даному проєкті Авенстон виступає розробником проєктної документації та генеральним EPC-підрядником. У зоні нашої відповідальності – виконання всього переліку робіт до введення сонячної електростанціх в експлуатацію, а також супровід усіх формальних питань, необхідних для отримання «зеленого» тарифу. Даний проєкт є продовженням багаторічної історії по будівництву об’єктів сонячної енергетики в регіоні. Авенстон – ваш надійний провідник у світ інвестицій в сонячні електростанції.

«Мала енерготранзиція»

Експертна думка наразі єдина – нас очікує глобальна електрифікація від переходу на ВДЕ та пов’язані з нею перетворення інфраструктури у всіх сферах. Найпотужнішим драйвером цих процесів стане подальший розвиток сонячної електрогенерації. Які явні та приховані фактори спонукатимуть до таких змін?
Дізнатися більше

Україна – привабливий ринок для інвестицій

Інвестиції є основним локомотивом розвитку економіки. Найважливіший фактор, що впливає на їх збільшення, - формування в країні оптимального клімату для інвесторів.
Дізнатися більше

«Зелений» тариф як заміна валютного депозиту

Генеральний директор компанії Авенстон Дмитро Лукомський дав ґрунтовні поради щодо розвитку "сонячного" бізнесу в Україні
Дізнатися більше

Системи накопичення енергії

Ефективне використання світових енергетичних ресурсів залежить не тільки від способів їх використання, а й від методів зберігання виробленої енергії.
Дізнатися більше