Авенстон поділиться ідеями примноження прибутку СЕС

5 березня 2019 року в місті Київ відбудеться тренінг на тему «Як подвоїти дохід сонячної електростанції», що точно зацікавить компанії та власників електростанцій, які вже давно замислюються над концепціями розвитку та вдосконалення з метою примноження прибутків у рамках сонячного бізнесу.

Приумножение прибыли СЭС

Попит на енергію в світі швидко зростає через збільшення кількості населення та технологічні досягнення. Тому важливо переходити на надійне, економічно ефективне і вічне джерело енергії для попиту на енергію, що виникає в майбутньому. Сонячна енергія, серед інших відновлюваних джерел енергії, є перспективним і вільно доступним джерелом енергії для управління довгостроковими проблемами енергетичної кризи.

Сонячна промисловість неухильно розвивається по всьому світу через високий попит на енергію, адже основне джерело енергії – викопне паливо є обмеженим і за деякий час остаточно вичерпне свої ресурси, а інші джерела коштують дорого. Вона стала інструментом для розвитку економічного статусу країн, що стрімко розвиваються, і навіть для підтримки життя багатьох неблагополучних людей, оскільки вона є економічно ефективною після тривалих агресивних досліджень, спрямованих на прискорення її розвитку.

Крім того, встановлення сонячних електростанцій набирає все більше обертів з кожним днем саме тому, що вважається одним із найкращих методів інвестицій з метою отримання прибутку. Віднедавна в Україні, значна кількість підприємців різних галузей бізнесу обирають вкладення в будівництво сонячних електростанцій, адже згідно з законодавством, гарантовано отримуватимуть дохід.

Яким чином отримати вищезазначений прибуток і більш того омріяне подвоєння детально розповість генеральний директор компанії «Авенстон» Дмитро Лукомський на тренінгу, що відбудеться 5 березня в місті Київ.  Подія буде присвячена ідеям щодо подвоєння доходу сонячної електростанції, де Дмитро поділиться своїм баченням на концепцію розвитку галузі сонячної енергетики з метою отримання чималих прибутків.

Нагадаємо, Авенстон є однією з провідних компаній з проектування та будівництва сонячних електростанцій, скарбничка  досягнень якої постійно поповнюється. До останніх можна віднести відкриття сонячної електростанції «Рихта», що розташована в Хмельницькій області, де наша компанія  виступила генпідрядником другої черги будівництва даного об’єкту.

Отож, запрошуємо відвідати тренінг «Як подвоїти дохід сонячної електростанції» та отримати безцінні поради від провідних спеціалістів даної галузі!

Перспективи комерційних дахових сонячних станцій

За прогнозами аналітиків компанії Авенстон, в період 2020-2025 років в Україні будуть набирати все більшої популярності комерційні дахові ФЕС, причому з кожним роком буде зростати частка сонячних електростанцій, призначених для власних потреб.
Дізнатися більше

Енергетична транзиція: Нові виклики для операторів мереж

Досягнутий рівень розвитку технологій видобутку енергії з відновлюваних джерел (ВДЕ) та наявний ступінь їх проникнення на ринок завдяки зниженню собівартості ВДЕ-генерації вже зараз суттєво впливає на енергетичну інфраструктуру.
Дізнатися більше

Інвестуйте і торгуйте в Україні

Авенстон аналізує певні перспективи та плани співпраці в галузі альтернативної енергетики України для іноземних компаній та згадує основні проблеми, з якими вони стикаються, співпрацюючи з українськими колегами під час розробки проектів.
Дізнатися більше

До питання розвитку альтернативних джерел енергії

У сьогоднішніх реаліях зростаючих глобальних енергетичних проблем все більш актуальними стають питання переходу до альтернативних джерел енергозабезпечення.
Дізнатися більше