Авенстон став членом Асоціації сонячної енергетики України

Еволюція відновлюваної енергетики за останнє десятиліття перевершила всі очікування. Глобальна встановлена потужність і виробництво всіх відновлюваних технологій суттєво зросли, а підтримка політики продовжувала поширюватися на більше країн у всіх регіонах світу.

Минулого тижня компанія Авенстон вступила в Асоціацію сонячної енергетики, разом з якою працюватиме над стрімким розвитком екологічно чистої відновлюваної енергетики та досягненням, на перший погляд, неможливого –  100% відновлюваної енергії.

Основна мета Авенстон в галузі ВДЕ полягає в сталому розвитку компанії з максимальним залученням природних ресурсів. Оскільки сонячна енергія – це чисте, недороге, відновлюване джерело енергії, яке можна використовувати майже всюди у світі – будь-яка точка, де сонячне світло потрапляє на поверхню землі, є потенційним місцем для генерування сонячної енергії, слід беззаперечно отримати всі переваги з використання цього ресурсу. Саме тому в центрі нашої уваги проекти, які в першу чергу пов’язані з використанням сонячної енергії, а також геотермальних джерел енергії та інших ВДЕ.

Наразі працівники відділу з розвитку бізнесу групи Авенстон ретельно аналізують ринок інвестиційних можливостей в сфері відновлювальної енергетики, а також формують набір проектів на 2020-2025 роки, адже за декілька десятиліть, компанія націлена на досить амбітну ціль, а саме: 100% відновлюваної енергетики. Шляхом конструктивної взаємодії з Асоціацією сонячної енергетики компанія Авенстон досягатиме реалізації стратегії сталого розвитку відновлюваної енергетики в Україні та здобуття енергетичної незалежності країни.

Авенстон став членом Асоціації сонячної енергетики України

Прогноз обсягів генерації сонячними електростанціями

Прогноз обсягів генерації електроенергії сонячними станціями - це в першу чергу прогнозування кількості сонячної радіації, яку отримають сонячні панелі. У статті розглядаються кілька методів прогнозування генерації електрики сонячними електростанціями.
Дізнатися більше

ReneSola: висока продуктивність та стабільна потужність

Фахівці компанії Авенстон провели дослідження, в процесі якого порівняли основні характеристики фотомодулів виробництва десяти найбільших світових виробників, представлених на ринку України.
Дізнатися більше

Калькулятори генерації сонячної електростанції

У даній статті ми розглянемо необхідність і доцільність використання такого популярного інструменту як "Калькулятор сонячних електростанцій" або "Калькулятор сонячних батарей"
Дізнатися більше

Власне споживання сонячної електроенергії

Зниження вартості сонячних панелей зумовило зростання попиту на сонячні електростанції для власних потреб. Підприємства збільшують рентабельність продукції шляхом встановлення сонячних електростанцій для генерації енергії та живлення нею виробничого обладнання, освітлювальних приладів та інш.
Дізнатися більше