АВЕНСТОН привітав ЄУЕА з 10-тою річницею

14 листопада 2019 року у Києві пройшов 10-й Європейсько-український енергетичний день на честь 10-річчя Европейсько-Українського Енергетичного Агентства (ЄУЕА). Щорічна подія пройшла у форматі стратегічної сесії “Нова ера сталого розвитку ВДЕ та ЕЕ в Україні – Горизонт 2025”, під час якої обговорили стратегічні напрями розвитку відновлювальної енергетики та енергоефективності.
Компанія АВЕНСТОН виступила офіційним партнером ЕнергоДня та 10-ї річниці Європейсько-українського енергетичного агентства.

avenston euea

Під час урочистого вечора генеральний директор АВЕНСТОН Дмитро Лукомський подарував від компанії та колективу солодкий символічний подарунок та щиро привітав дирекцію ЄУЕА словами поваги та вдячності:

“Європейсько-українське енергетичне агентство вже 10 років успішно об’єднує професіоналів нашої галузі в одну велику родину. Агентство стало справжнім орієнтиром у світових тенденціях, діловій практиці, можливостях та ефективним майданчиком для бізнес-комунікацій. Сьогодні ваш день народження, і для нас велика честь бути тут і розділити з вами ці прекрасні емоції! Просимо прийняти від нашої компанії АВЕНСТОН цей маленький подарунок на знак поваги та вдячності.

Це смачний прототип сонячного годинника – хронометр справжнього часу. З давніх часів сонячний годинник був символом постійного руху вперед, важливим орієнтиром для відкривачів, що беззаперечно імпонує місії ЄУЕA. Щиро дякуємо, партнери, за Ваш внесок у розвиток енергетичного сектору України. З Днем Народження!!!”.

Юбіляра привітали представники IRENA, EBRD та топ-менеджмент банківського сектору, лідери енергетичної галузі Європейського Союзу та України, а також амбасадори країн ЄС, США та Китаю. Урочистий вечір пройшов в дружній та відкритій атмосфері, адже в той вечір ЄУЕА традиційно об’єднав однодумців енергетичної галузі за келихом святкового шампанського!

euea
avenston euea
euea
авенстон

Агрівольтаїка – синергія Землі і Сонця

З розвитком PV-технологій, агрівольтаїка стає мейнстрімом і відкриває нові, небачені раніше перспективи розвитку товарного с/г виробництва з одночасним вирішенням проблем енергозабезпечення цих процесів. І не тільки їх.
Дізнатися більше

Власне споживання сонячної енергії (питання і відповіді)

Вашій увазі пропонуються комментарі щодо кількох поширених запитань про сонячні фотоелектричні системи, які використовуються для забезпечення власних потреб будівель та споруд в електричній енергії.
Дізнатися більше

На нас спочатку дивилися як на фантазерів

Сонячна енергетика в Україні знаходиться у стадії дуже активного зростання. Читайте интерв'ю з Дмитром Лукомським.
Дізнатися більше

Еволюція і зростання в умовах військової агресії

Інтервʼю з паном Дмитром Лукомським, співзасновником та головою наглядової ради групи компаній Авенстон, для онлайн-видання tubetorial.com
Дізнатися більше