Системи накопичення електроенергії для комерційних СЕС

Avenston Innovation Center розпочав роботи по дослідженню систем накопичення електроенергії, які можуть бути застосовані разом із сонячними електростанціями малого та середнього розміру. Наші інженери досліджують технології та обладнання, на основі яких можуть комплектуватись системи безперебійного живлення від 5 до 100 кВт. Устаткування працюватиме разом із сонячними батареями, що дозволить компенсувати власне споживання або продавати надлишки електроенергії у зовнішню мережу. У першій половині 2022 року буде встановлена ​​перша тестова система ESS, а комерційні зразки ми плануємо почати застосовувати у проектах вже до кінця 2022 року.

Група компаній Авенстон з 2010 активно займається впровадженням проектів сонячної енергетики. Ми розробляємо та погоджуємо проектну документацію, займаємося постачанням обладнання та матеріалів (у тому числі – прямий імпорт сонячних модулів від провідних світових виробників з переліку Tier-1), виконуємо монтажні та пусконалагоджувальні роботи, підключаємо сонячні електростанції до мереж Обленерго, забезпечуємо необхідне сервісне обслуговування збудованих нами сонячних електростанцій. Серед реалізованих проектів – мережеві, гібридні та автономні сонячні електростанції, у тому числі з використанням систем накопичення електроенергії чи буферних АКБ. У портфелі компанії Авенстон – десятки збудованих сонячних електростанцій загальною потужністю понад 100 МВт.

Системи накопичення енергії

Ефективне використання світових енергетичних ресурсів залежить не тільки від способів їх використання, а й від методів зберігання виробленої енергії.
Дізнатися більше

Дешева електроенергія від сонячних батарей

Поточні ціни на фотоелектричне обладнання (сонячні модулі, інвертори, тощо) та кліматичні умови України дозволяють отримувати дешеву та екологічно чисту електроенергію за допомогою сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

Інвестиційна привабливість складської логістики в Україні

Складська логістика є перспективним напрямком вкладення грошових коштів. В Україні відчувається нестача якісних складських приміщень класу А і спеціалізованих хабів.
Дізнатися більше