Презентація нових інверторів від KACO new energy

19 травня компанія АВЕНСТОН в рамках внутрішньої програми з корпоративного навчання персоналу провела для своїх співробітників вебінар спільно з німецьким виробником інверторів KACO new energy. Були представлені нові моделі інверторів для фотоелектричних установок і систем накопичення енергії, озвучені правила їх експлуатації, особливості та переваги.

KACO new energy на сьогодні реалізує величезну кількість міжнародних проєктів по всьому світу. Історія компанії починається з 1914 року, коли була заснована фабрика з виробництва моторних ущільнювачів в місті Хайльбронн. А вже у 1950 році фабрика стала випускати електромеханічні чоппери, — попередники сучасних інверторів.

KACO new energy проводить безперервні дослідження та розробки, для вдосконалення можливостей свого устаткування, щоб зберігати статус одного з провідних виробників інверторів у світі. З кінця квітня 2019 року компанія є дочірньою компанією Siemens AG.

Особливості інверторів KACO blueplanet:

  • компактність, вага менша за 80 кг;
  • ефективність> 99.2%;
  • корпус із алюмінію IP66/NEMA 4X, OD+ стійкий до корозії;
  • можливість перенавантаження до 50%;
  • економічна ефективність за концепцією «зниження до максимуму»;
  • інноваційна технологія SiC;
  • хвильові сигнали управління;
  • регульований коефіцієнт потужності;
  • розумна, активна система охолодження;
  • зниження показників ефективності лише при температурі понад 50 °C;
  • віддалений доступ, оновлення та підтримка;
  • можливість проєктування довшого стрінгу за рахунок технології 1500 V;
  • можливість використання кабельних ліній постійного та змінного струму більшего перерізу;
  • та багато іншого.

Вебінар проходив у форматі онлайн-презентації та був націлений на розширення обізнаності співробітників компанії в сучасних технологіях, що застосовуються в енергетичній галузі.

Подібні заходи дозволяють не тільки підвищувати професіоналізм фахівців, але й сприяють налагодженню міцних партнерських відносин з кращими представниками галузі.

Для АВЕНСТОН розвиток компанії це перш за все навчання персоналу, поліпшення якості послуг та модернізація технічного оснащення підприємства. Ми стежимо за всіма інноваціями, які впроваджують провідні виробники, намагаємося бути в курсі всіх головних подій та досягнень. Це дозволяє надавати нашим клієнтам високопрофесійні консультації та пропонувати найоптимальніші та найефективніші технологічні рішення!

Перспективи водневої енергетики

Енергоефективність та стійкість є двома важливими факторами, що сприяють переходу від нинішньої економіки, що базується на викопному паливі, до економіки замкнутого циклу, яка буде застосовувати найпередовіші енергетичні технологічні рішення нинішнього століття.
Дізнатися більше

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Фотовольтаїка. Перспективи і можливості в Україні

Про проблеми становлення галузі сонячної енергетики - в інтерв'ю з Дмитром Лукомським, кандидатом технічних наук, експертом по сонячній енергетиці.
Дізнатися більше

Ринок дахових сонячних інсталяцій

Галузь сонячної енергетики наразі активно розвивається в усьому світі. В Україні також прогнозується зростання попиту на дахові сонячні електростанції. Очикується післявоєнний бум "зеленої" генерації електроенергії для власного споживання.
Дізнатися більше