Генеральний директор дав інтерв’ю Solar Academy

«На сьогоднішній день галузь переживає юридичну трансформацію, що звичайно ж впливає на багато технічних моментів в індустрії…», – так розпочав своє інтерв`ю генеральний директор компанії Авенстон. Дмитро Лукомський зазначив, що оптимізація та підвищення ефективності об`єктів сонячних електростанцій стають все більш актуальними серед PV-інсталяторів. Більшість замислюється над тим, чи не буде призупинений ринок найближчим часом та чи очікувати зріст попиту на відновлювані джерела енергії. Він також відмітив високу активність та завзяте обговорення учасників тренінгу, які підтвердили їх зацікавленість в ефективному будівництві та експлуатації встановленої СЕС. Нижче подано повну версію інтерв’ю від Solar Academy.

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Про сучасні плавучі сонячні електростанції

Сонячна енергетика - один з сегментів світової енергетики, що розвиваються найбільш стрімко. При цьому розробники і конструктори постійно шукають підходи, які дозволять підвищити генерацію при зниженні операційних витрат.
Дізнатися більше

Підтримка стартапів

У нас є можливості залучати інвестиції в цікаві та перспективні стартапи. В рамках нашої ініціативи Avenston Innovation Center ми готові запропонувати всебічну підтримку (інтелектуальну, наукову, технологічну та технічну, фінансову, маркетингову)
Дізнатися більше

Електробум. Сонячні заправки та «зелений» бізнес

Зменшення вартості EV-батарей та ESS призведе до зниження ціни електрокарів, а наявність мережі зарядних станцій з ESS та PV-модулями допоможе розв’язати проблему небалансів генерації на всіх рівнях та «озеленити» використання електромобілів.
Дізнатися більше