Будівництво комплексу Avenston RE Hub

Серед планів розвитку нашої компанії особливе місце посідає проект з будівництва адміністративного комплексу Avenston RE Hub, інфраструктура якого включатиме в себе офіс, конференц-зал, власний науково-дослідний центр з технологічною лабораторією та багато іншого. Об’єкт розташовано в живописній локації площею 1,6 га поблизу Києва з максимально зручною транспортною доступністю.

Ідея побудови комплексу базується на максимальному використанні енергоефективних технологій, відновлювальних джерел енергії та сучасних екологічних матеріалів. В проекті планується застосувати та випробувати нові рішення по «зеленій» енергогенерації, які мають лягти в основу наших майбутніх проектів. Споруди комплексу будуть побудовані з використанням технологій BIPV, на дахах планується встановити високоефективні сонячні електростанції, а енергозабезпечення підсилити за рахунок власних систем energy storage.

Комплекс буде преставляет з себе міні-містечко з кількох енергоефективних корпусів. Тренажерний зал, літній спортивний майданчик, власна фото- і відеостудія, кінозал, кафе, дитяча кімната – це лише невелика частина нашої екосистеми і приємних зручностей для резедентов і гостей хаба. На території комплексу будуть встановлені тестові системи електрогенерації з використанням ВДЕ, а також зарядні станції для електромобілів і малого електротранспорту.

Серед можливих шляхів використання елементів даного комплексу – проведення різноманітних заходів в сфері чистої енергетики. Простір запланованого до будівництва конференц-залу легко трансформується й адаптується під події будь-якого формату: презентації, конференції, лекції, вечірки, запуски проектів, тренінги та інші корпоративні заходи.

Наша компанія завершила процес відведення земельної ділянки, виконала інженерні вишукування та перейшла до ескізних проектних робіт. Паралельно наші спеціалісти вивчають наявні технологічні можливості для інженерного наповнення комплексу та працюють з архітектурними бюро. Ми запрошуємо всіх бажаючих до співпраці та готові розглянути нові технології та рішення з метою подальшого застосування їх в нашому проекті.

Avenston RE Hub

Інтерв’ю з генеральним директором Авенстон

Сьогодні ми розмовляємо з пані Вікторією Петрович, керівником та генеральним директором ТОВ «Авенстон». Поговоримо про її плани і бачення майбутньої діяльності компанії.
Дізнатися більше

Інвестиції в сонячну енергетику

Сонячна енергетика - чергова забава для багатих країн і питання далекого майбутнього або ж реальна можливість, незважаючи на складні економічні та політичні умови сьогоднішньої України, заробляти гроші вже зараз?
Дізнатися більше

Що таке сонячні електростанції BIPV?

BIPV (абревіатура від англійського Building-integrated photovoltaics) – це сонячні електростанції (СЕС), які інтегровані в будівлі (споруди), виконуючи при цьому крім свого безпосереднього призначення – генерації електроенергії
Дізнатися більше

Електробум. Сонячні заправки та «зелений» бізнес

Зменшення вартості EV-батарей та ESS призведе до зниження ціни електрокарів, а наявність мережі зарядних станцій з ESS та PV-модулями допоможе розв’язати проблему небалансів генерації на всіх рівнях та «озеленити» використання електромобілів.
Дізнатися більше