Будівництво комплексу Avenston RE Hub

Серед планів розвитку нашої компанії особливе місце посідає проект з будівництва адміністративного комплексу Avenston RE Hub, інфраструктура якого включатиме в себе офіс, конференц-зал, власний науково-дослідний центр з технологічною лабораторією та багато іншого. Об’єкт розташовано в живописній локації площею 1,6 га поблизу Києва з максимально зручною транспортною доступністю.

Ідея побудови комплексу базується на максимальному використанні енергоефективних технологій, відновлювальних джерел енергії та сучасних екологічних матеріалів. В проекті планується застосувати та випробувати нові рішення по «зеленій» енергогенерації, які мають лягти в основу наших майбутніх проектів. Споруди комплексу будуть побудовані з використанням технологій BIPV, на дахах планується встановити високоефективні сонячні електростанції, а енергозабезпечення підсилити за рахунок власних систем energy storage.

Комплекс буде преставляет з себе міні-містечко з кількох енергоефективних корпусів. Тренажерний зал, літній спортивний майданчик, власна фото- і відеостудія, кінозал, кафе, дитяча кімната – це лише невелика частина нашої екосистеми і приємних зручностей для резедентов і гостей хаба. На території комплексу будуть встановлені тестові системи електрогенерації з використанням ВДЕ, а також зарядні станції для електромобілів і малого електротранспорту.

Серед можливих шляхів використання елементів даного комплексу – проведення різноманітних заходів в сфері чистої енергетики. Простір запланованого до будівництва конференц-залу легко трансформується й адаптується під події будь-якого формату: презентації, конференції, лекції, вечірки, запуски проектів, тренінги та інші корпоративні заходи.

Наша компанія завершила процес відведення земельної ділянки, виконала інженерні вишукування та перейшла до ескізних проектних робіт. Паралельно наші спеціалісти вивчають наявні технологічні можливості для інженерного наповнення комплексу та працюють з архітектурними бюро. Ми запрошуємо всіх бажаючих до співпраці та готові розглянути нові технології та рішення з метою подальшого застосування їх в нашому проекті.

Avenston RE Hub

Еволюція і зростання в умовах військової агресії

Інтервʼю з паном Дмитром Лукомським, співзасновником та головою наглядової ради групи компаній Авенстон, для онлайн-видання tubetorial.com
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше

Вплив систем зберігання енергії на впровадження ВДЕ

В чому криється ключова проблема впровадження PV-генерації? Яким чином нейтралізувати вади змінюваної генерації (VRE) з відновлюваних джерел (ВДЕ)?
Дізнатися більше

Сонячна енергія у хлібопекарському виробництві

Короткий огляд сучасного досвіду і найкращих практик застосування технологій сонячної енергетики у хлібопекарському виробництві в контексті загальної енергоефективності хлібопекарської галузі.
Дізнатися більше