Результати роботи за II півріччя 2015 року

Наша група компаній у другій половині 2015 роки побудувала та ввела в експлуатацію 9 приватних сонячних електростанцій (СЕС) сумарною потужністю 197 кВт. Задача змонтованих СЕС генерувати з сонячного випромінювання електроенергію для продавати у загальну мережу за «зеленим» тарифом для приватних домогосподарств. Для будівництва станцій використовували новітнє обладнання та інноваційні технології від кращих виробників (сонячні панелі, інвертори та інше).

крышная солнечная электростанция

Також у другому півріччі нашою командою було інстальовано та введено в експлуатацію три промислові СЕС загальною потужністю 560 кВт для роботи за «зеленим» тарифом для промислових підприємств. Ви можете ознайомитися з усіма проєктами промислових електростанцій компанії у розділі «Проєкти».

наземная солнечная электростанция

Сумарна потужність установок, введених в експлуатацію професіоналами РЕНТЕХНО у другій половині 2015 року, досягає 760 кВт. Крім того, ми організували постачання обладнання для СЕС загальною потужністю 4 МВт, а також підписали кілька угод генерального підряду на будівництво промислових СЕС у 2016 році (сумарною потужністю понад 6 МВт). Наша ГК планує продовжити свій активний розвиток у 2016 році, ми маємо намір побудувати та ввести в експлуатацію ще кілька проєктів як промислових, так і домашніх сонячних електростанцій.

***

Наша група компаній розпочала роботу на ринку України ще в 2007 році під брендом SolarUA. Тоді ми допомогали виробляти фотоелектричні компоненти для інвестиційних проєктів України і США. З 2010 року ми почали виконувати роботи з проєктування, будівництва та введення в експлуатацію сонячних електростанцій під брендом РЕНТЕХНО. Після прийняття у 2011 році закону про «зелений» тариф, наша група перейшла до реалізації переважно проєктів промислових СЕС. Йдучи назустріч потребам наших клієнтів, ми організували системне постачання обладнання для об’єктів промислових електростанцій під брендом РЕНТЕХНО ПРАЙМ. Оскільки у 2018 році Україна почала активно розвивати та розширювати ринок сонячної енергетики, було прийнято рішення про створення нової енергокомпанії АВЕНСТОН, що об’єднала досвід та навички 10-ти років роботи у «сонячної» сфері.

Ефективність сонячних модулів у 2022 році

Чому ефективність сонячних батарей важлива? В статті розглядяються основні параметри, що впливають на ефективність сучасних сонячних панелей від провідних виробників, які використовують новітні технології фотоелектричних елементів.
Дізнатися більше

Пошук місцевого партнеру для проектів альтернативної енергетики в Україні

Розглянуті особливості пошуку та роботи з місцевими компаніями, слідуючи логіці класичного інвестиційно-будівельного процесу. Найбільш важливими етапами є етапи планування, девелопменту, будівництва та експлуатації об’єктів, а також формальні процедури, пов’язані з отриманням "зеленого" тарифу.
Дізнатися більше

Вітроенергетика

Вітроенергетична промисловість – не лише «зелена» галузь, що забезпечує світ екологічно чистою енергією, вона ще й економічно вигідна: вітроенергетичні станції (ВЕС) сприяють розвитку місцевої економічної діяльності за рахунок податків, які надходять до місцевих бюджетів.
Дізнатися більше

Сонячні кооперативи. Досвід інших країн

У статті розглядається досвід США і Німеччини у використанні принципів кооперації для розвитку сонячної енергетики. Цей досвід може стати корисним і для України, який має великий роботи кооперативних об'єднань, особливо в сегменті невеликих приватних сонячних електростанцій.
Дізнатися більше