Генеральний директор дав інтерв’ю Solar Academy

«На сьогоднішній день галузь переживає юридичну трансформацію, що звичайно ж впливає на багато технічних моментів в індустрії…», – так розпочав своє інтерв`ю генеральний директор компанії Авенстон. Дмитро Лукомський зазначив, що оптимізація та підвищення ефективності об`єктів сонячних електростанцій стають все більш актуальними серед PV-інсталяторів. Більшість замислюється над тим, чи не буде призупинений ринок найближчим часом та чи очікувати зріст попиту на відновлювані джерела енергії. Він також відмітив високу активність та завзяте обговорення учасників тренінгу, які підтвердили їх зацікавленість в ефективному будівництві та експлуатації встановленої СЕС. Нижче подано повну версію інтерв’ю від Solar Academy.

Деякі особливості проектування BIPV-систем

Стаття присвячена особливостям використання BIPV-систем. Цього разу мова піде про особливості проектування BIPV-систем - як з архітектурної точки зору, так і з позиції розрахунку інтегрованої сонячної електростанції, а також про багатофункціональність BIPV-елементів.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

Енергетична транзиція: Нові виклики для операторів мереж

Досягнутий рівень розвитку технологій видобутку енергії з відновлюваних джерел (ВДЕ) та наявний ступінь їх проникнення на ринок завдяки зниженню собівартості ВДЕ-генерації вже зараз суттєво впливає на енергетичну інфраструктуру.
Дізнатися більше

Як вибрати сонячні фотомодулі (сонячні батареї)?

Сонячна батарея – це найважливіший і, одночасно, найдорожчий компонент в будь-якій фотоелектричній системі. Саме від його надійності, довговічності та ефективності багато в чому залежить успішна і довгострокова прибуткова експлуатація сонячної станції.
Дізнатися більше