AVENSTON – №6 рейтингу Green Energy Technologies Market

26 вересня 2019 року платформа GETMARKET презентувала рейтинги учасників ринку сонячної енергетики в Україні. Спікерами виступили партнери платформи, серед яких представники провідних юридичних та консалтингових компаній, профільних організацій органів влади, асоціацій та фінансових інституцій. Серед гостей заходу також були присутні представники інвесторів.

авенстон технологии природы

Компанія AVENSTON вітає GetMarket  з першою “ластівкою”! Бажаємо невпинного розвитку, надійних партнерів та досягнення поставлених амбіційних цілей!

GETMARKET (Green Energy Technologies Market) — платформа, яка об’єднує незалежні консалтингові компанії, що працюють в сфері відновлюваної енергетики України, з метою систематизації та розвитку ринку енергетики, а також підтримки інвесторів в успішній реалізації енергетичних проектів.

Енергоефективність та партнерство

Доповіді Міжнародного енергетичного агентства (МЕA) відзначають, що в загальносвітовому масштабі заходи, спрямовані на збільшення енергоефективності, досягли рівня, що забезпечує перевищення внеску в енергозабезпечення будь-яким іншим напрямком розвитку.
Дізнатися більше

Фотовольтаїка. Перспективи і можливості в Україні

Про проблеми становлення галузі сонячної енергетики - в інтерв'ю з Дмитром Лукомським, кандидатом технічних наук, експертом по сонячній енергетиці.
Дізнатися більше

Дахові сонячні електростанції в Україні

Перспективи розвитку дахових комерційних сонячних електростанцій. Переваги та варіанти застосування. Найбільш поширені питання про сонячні електростанції.
Дізнатися більше

Сонячні електростанції типу “Схід-Захід”

У даній статті проведений детальний аналіз способу орієнтування сонячних панелей у складі СЕС одночасно на схід та захід, включно з визначенням їх переваг та особливостей.
Дізнатися більше