AVENSTON – №6 рейтингу Green Energy Technologies Market

26 вересня 2019 року платформа GETMARKET презентувала рейтинги учасників ринку сонячної енергетики в Україні. Спікерами виступили партнери платформи, серед яких представники провідних юридичних та консалтингових компаній, профільних організацій органів влади, асоціацій та фінансових інституцій. Серед гостей заходу також були присутні представники інвесторів.

авенстон технологии природы

Компанія AVENSTON вітає GetMarket  з першою “ластівкою”! Бажаємо невпинного розвитку, надійних партнерів та досягнення поставлених амбіційних цілей!

GETMARKET (Green Energy Technologies Market) — платформа, яка об’єднує незалежні консалтингові компанії, що працюють в сфері відновлюваної енергетики України, з метою систематизації та розвитку ринку енергетики, а також підтримки інвесторів в успішній реалізації енергетичних проектів.

Сонячні панелі за технологією гетеропереходів (HJT)

Технологія гетеропереходів (HJT) є давно відомим методом виробництва сонячних панелей, який активно набрав обертів за останнє десятиліття. Наразі ця технологія є одним з найкращих варіантів для сонячної промисловості для підвищення ефективності та потужності до найвищого рівня.
Дізнатися більше

Розвиваючи сонячну енергетику

Відновлювані джерела енергії пережили різкий сплеск зростання, популярності і необхідності в останні роки. Криза глобального потепління нікуди не дінеться, а постійне надмірне використання невідновлюваних джерел енергії швидко виснажує людство в тому, що йому потрібно для виживання. Відновлювані джерела енергії можуть вирішити цю проблему, але для її реалізації потрібні справжні новатори і провидці.
Дізнатися більше

Сонячні симулятори – нові можливості для PV-бізнесу

Розвиток сонячної енергетики, що останнім часом потужно стимульований падінням вартості PV-компонентів, стикається з новим викликом. Досить важко достеменно оцінити привабливість розташування бізнес-проекту з PV-енергетики та обрати перспективну бізнес-модель для нього.
Дізнатися більше

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше