Завершено будівництво 2-ої черги ФЕС “Рихта”

Завершено будівництво другого етапу сонячної фотоелектричної електростанції “Рихта”. Компанія Авентон виступила в цьому проекті в якості EPC-підрядника і виконала всі роботи на об’єкті, починаючи з постачання обладнання та аж до введення в експлуатацію та отримання “зеленого” тарифу. Ця сонячна електростанція була розроблена для виробництва і продажу електроенергії за “зеленим” тарифом. Це перша ФЕС, повністю побудована і введена в експлуатацію нашою командою під новим брендом Авенстон.

Данія інвестує 19 млн доларів США у виробництво водню

Уряд Данії оголосив про будівництво двох великих проєктів по перетворенню відновлюваної електроенергії у водень, GreenLab P2X та HySynergy. Накопичена енергія буде використовуватися в якості палива для автобусів, літаків та кораблів.
Дізнатися більше

Типи сонячних інверторів

Інвертори відіграють важливу роль в сонячних електростанціях. Сонячні панелі генерують постійний струм, тоді як електрична мережа працює на змінній напрузі. Інвертори перетворюють постійний струм в змінний, який можна передавати до електричної мережі.
Дізнатися більше

Рідке біопаливо

Виділяють 3 види біопалива в залежності від агрегатного стану і природи речовини: тверде, рідке і газоподібне. Рідке паливо - це спирти (метанол, етанол, бутанол), ефіри, біодизель і біомазут.
Дізнатися більше

Промислові та комерційні сонячні електростанції

Сонячна енергетика стає все більш популярною через зростаючий інтерес до відновлюваних джерел енергії. Існують значні відмінності між системами сонячної енергії для житлового, комерційного та промислового використання.
Дізнатися більше