Авенстон розширює коло бізнес-партнерів

3 травня 2019 року партнери підписали відповідний Меморандум про співпрацю між компанією Авенстон та Energy Investment Fund. Це черговий важливий крок на шляху до створення сприятливого мікроклімату сфери інвестицій та примноження ділових знайомств. Місія даного Меморандуму – створення привабливого інвестиційного клімату в Україні та розроблення інноваційних законодавчих ініціатив, а також комунікативної платформи для успішної реалізації проектів відновлюваної енергетики та енергоефективності.

Energy Investment Fund  спеціалізується на пошуку та залученні надійних інвесторів, партнерів та контакторів, створенні комунікативної експертної платформи для власників проектів та інвесторів, організації бізнес заходів з інвестиційної діяльності в сфері відновлюваної енергетики.

 

Авенстон розширює коло бізнес-партнерів

На сьогоднішній день для українського ринку надзвичайно важливим є факт якості проекту, що матиме беззаперечно позитивний вплив на сферу сонячної енергетики і саме тому, зі своєї сторони, Авенстон надає підтримку зі стратегічного аналізу нових проектів та бере участь в їх ґрунтовній експертизі.

Нагадаємо, що структура компанії Авенстон включає в себе не тільки інжиніринг та консалтинг, але і сферу інвестицій. Ставлячи за мету сталий розвиток та максимально ефективне використання природних ресурсів, група Авенстон планує як інвестор реалізувати кілька енергетичних проектів у сфері ВДЕ. Більш того, компанія розширює спектр наданих послуг і розглядає проекти, пов’язані не тільки з сонячною енергією, а й з геотермальними джерелами енергії та іншими ВДЕ.

Дмитро Лукомський, генеральний директор Авенстон, виразив надію на довгострокову та плідну співпрацю, в ході якої передбачені багаточисленні зустрічі та заходи з метою успішної реалізації проектів відновлюваної енергетики.

Авенстон розширює коло бізнес-партнерів

Девелопмент і будівництво сонячних електростанцій є ключовою компетенцією команди Авенстон, яка сфокусована на даному напрямку з 2010 року. У нашому портфелі – десятки побудованих наземних сонячних електростанцій загальною потужністю понад 100 МВт. Також компанія брала участь в будівництві комерційних дахових сонячних електростанцій та інших об’єктів електроенергетики. Серед планів розвитку групи компаній Авенстон – розширення підрозділу, який надає послуги з експлуатації та сервісного обслуговування сонячних електростанцій всіх типів.

Аграрноенергетичний бізнес – локомотив економіки України

За оцінками фахівців АВЕНСТОН, розвиток технологій агрівольтаїки є високоефективним напрямком оптимізації роботи енергосистеми нашої країни в умовах зростання частки змінної генерації за допомогою ВДЕ. Тому компанія прийняла рішення про стратегічний рух в напрямку проєктів що об'єднують передові технології.
Дізнатися більше

Корозія рамок сонячних модулів

В статті розглянуто вплив гальванічної корозії на опорні конструкції і рамки сонячних модулів та визначено методи, які дозволяють мінімізувати це негативне явище.
Дізнатися більше

Пасивні будинки та їх принципи проєктування

Пасивні будинки відрізняються дуже низькою втратою енергії (тепла), завдяки використанню пасивних методів енергозбереження (ізоляційні матеріали, інженерні та архітектурні рішення). Фахівці нашої компанії підготували цікавий і доступний матеріал про базові принципи енергозберігаючого будинку.
Дізнатися більше

Застосування сонячних батарей для виробничих підприємств

У зв'язку з постійним підвищенням енергетичних тарифів, жорсткістю вимог екологічного характеру до роботи підприємств, що виробляють електроенергію традиційними способами, все більшого поширення в світі набуває використання відновлюваних джерел електрики.
Дізнатися більше