Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

солнечная станция в учебнике

Сонячна електростанція «Іванівка», виконана компанією нашої групи, потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Наші українські школярі будуть вивчати новітні технології, реалізовані в цікавих проєктах силами українських фахівців!

Наземна сонячна електростанція «Іванівка» була побудована у 2013 році. Це сучасний проєкт, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в енергетиці! Ми пишаємося такою популярністю і тим, що нові покоління будуть читати про наш проєкт за шкільною партою і, можливо, у майбутньому вирішать пов’язати своє життя з сонячною енергетикою!

***

Першою компанією нашої групи стала SolarUA, заснована у 2007 році, яка займалась виробництвом фотоелектричних частин для інвестиційних проєктів України і США. Вже у 2010 році з’явилася друга компанія — РЕНТЕХНО, яка реалізовувала проєкти генеральних підрядів для сонячних електростанцій. Після прийняття у 2011 році закону про «зелений» тариф, було вирішено займатись переважно проєктами промислових СЕС. Активний розвиток та початок надання додаткових послуг з постачання обладнання зробили доцільним створення нової компанії енергогрупи РЕНТЕХНО ПРАЙМ. Наступною була заснована компанія АВЕНСТОН у 2018 році, яка прийняла всі нові виклики ринку сонячної енергетики України та поєднала професіоналізм та багаторічний досвід роботи у сфері ВДЕ.

Сім вражаючих будівель з BIPV системами

Майбутнє - за сонячними BIPV системами! Ми пропонуємо вам переконатись у цьому на прикладах найдивовижніших сонячних будівель Європи.
Дізнатися більше

Перспективи розвитку галузі сонячної енергетики

Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії Авенстон, інвестор, топ-менеджер, удостоєний нагороди «Особистість року» в галузі сталої енергетики Східної Європи на церемоніях SEF Awards 2018 і SEF Awards 2019, розповів читачам LDaily про проблеми, що виникли в сфері сонячної енергетики, та їх причини, а також запропонував рішення, які сприятимуть виходу галузі з кризи.
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

Що очікує сонячну енергетику у 2019 році?

За даними аналізу попередніх звітів за результатами 2018 року сонячна енергетика найкращим чином проявила себе серед усіх різновидів ВДЕ, заклавши потенціал розвитку і на поточний рік.
Дізнатися більше