Запрошуємо на CISOLAR&SEF-2020

Компанія Авенстон виступить Мегаватт-спонсором конференції та виставки сонячної енергетики Центральної і Східної Європи CISOLAR&SEF-2020, які пройдуть в Києві 20-22 жовтня.

CISOLAR&SEF-2020  – єдиний захід, сфокусований на ринках сонячної енергетики Європи. Протягом останніх дев’яти років CISOLAR збирає учасників ринку, інтереси яких пов’язані з проектами сонячної енергетики. В цьому році в події візьмуть участь лідери галузі, постачальники обладнання та підрядники з 30 країн світу. Цього року SEF&CISOLAR-2020 як об’єднаний форум триватиме три дні онлайн і один день офлайн в Києві (готель Ферамонт). Форум має спільну історію зі становленням відновлюваної енергетики як галузі на просторах Східної Європи і Центральної Азії, і багато років розвивався як міжнародна серійна платформа).

Тема виступу компанії Авенстон в цьому році буде присвячена найбільш перспективному напрямку розвитку ринку сонячної енергетики України в нестабільній поточній ситуації, а саме  будівництву дахових сонячних електростанцій (СЕС) під власні потреби комерційних об’єктів. Останні зміни законодавства роблять проекти з використанням так званого «зеленого» тарифу ризикованими і важко прогнозованими. З іншого боку, використання сонячної електроенергії саме для власних потреб стає всі більш економічно привабливим.

Україна знаходиться в сприятливому для будівництва СЕС регіоні з достатнім рівнем сонячної інсоляції, навіть в північних областях країни. За 8 місяців 2020 року частка відновлюваної енергетики збільшилася до 13,3% проти 8,9% за аналогічний період 2019 року.

Європейські EPC: три запитання до Авенстон

Renewables.Digital познайомив своїх читачів із провідними EPC підрядниками у Європі. Вони розпитали генерального директора Avenston про діяльність і плани компанії.
Дізнатися більше

Енергоефективність та партнерство

Доповіді Міжнародного енергетичного агентства (МЕA) відзначають, що в загальносвітовому масштабі заходи, спрямовані на збільшення енергоефективності, досягли рівня, що забезпечує перевищення внеску в енергозабезпечення будь-яким іншим напрямком розвитку.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше

«Зелений» тариф як заміна валютного депозиту

Генеральний директор компанії Авенстон Дмитро Лукомський дав ґрунтовні поради щодо розвитку "сонячного" бізнесу в Україні
Дізнатися більше