Пусконалагоджувальні роботи і проектні випробування обладнання класу 35 кВ

Протягом січня та лютого 2021 року фахівці компаній Авенстон та Авенстон Інжиніринг організували виконання робіт з проведення пусконалагоджувальних робіт і приймально-здавальних випробувань для високовольтного обладнання по класу напруги 35 кВ. До переліку випробуваного і перевіреного обладнання увійшли як комплектні трансформаторні підстанції 35/0,4 кВ закритого типу (8 шт), так і трансформаторні підстанції 35/0,4 кВ відкритого типу (4 шт.), а також – розподільні пристрої 35 кВ (26 високовольтних комірок). У переліку виконаних робіт – електровимірювальні роботи, високовольтні випробування, регулювання приводів роз’єднувачів 35 кВ і деякі інші.

В ході даної роботи були проведені наступні вимірювання: вимірювання коефіцієнта трансформації трансформаторів, вимір коефіцієнтів абсорбції обмоток трансформаторів, вимір перехідних опорів, вимірювання опорів ізоляції, вимірювання опору постійному струму обмоток, вимірювання струму холостого ходу трансформаторів, перевірка працездатності блоків і схем, перевірка спрацювання релейного захисту, перевірка вакуумних вимикачів. Також виконувалися необхідні регулювання, фазування, знімалися вольт-амперні характеристики і проводилося конфігурація мікропроцесорного реле РЗА.

При проведенні високовольтних випробувань за допомогою підвищеної напруги були перевірені обмотки силових трансформаторів, трансформаторів струму, трансформаторів напруги, обмежувачів перенапруги прохідних ізоляторів, збірних шин і інших елементів обладнання. Всі лабораторні вимірювання та випробування оформлені у вигляді протоколів.

Авенстон з 2010 року надає повний спектр послуг з проектування, будівництва, пусконалагоджувальних робіт та сервісного обслуговування всіх типів сонячних електростанцій. Ми маємо великий практичний досвід з супроводу будівництва як дахових, так і наземних сонячних електростанцій. Також наші фахівці регулярно проводять планові та позапланові технічні аудити для комерційних сонячних електростанцій.

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше

Еволюція і зростання в умовах військової агресії

Інтервʼю з паном Дмитром Лукомським, співзасновником та головою наглядової ради групи компаній Авенстон, для онлайн-видання tubetorial.com
Дізнатися більше

Варіанти виконання BIPV систем

Зростає кількість власників будинків, які зацікавлені в переході відновлювані джерела енергії. Використання BIPV сонячних систем для заміни традиційних будівельних матеріалів надає нові можливості для поєднання ВДЕ та архітектурних рішень.
Дізнатися більше

Інвестуйте і торгуйте в Україні

Авенстон аналізує певні перспективи та плани співпраці в галузі альтернативної енергетики України для іноземних компаній та згадує основні проблеми, з якими вони стикаються, співпрацюючи з українськими колегами під час розробки проектів.
Дізнатися більше