Розширене зібрання КБУ з нагоди Дня будівельника

Представники Авенстон прийняли участь у Розширеному зібранні Конфедерації Будівельників України з нагоди Дня будівельника 2024. Захід об’єднав понад 150 представників будівельного бізнесу, органів влади, партнерів КБУ, профільних бізнес-асоціацій та об’єднань. Під час зустрічі обговорювалася нагальні, актуальні питання та виклики будівельної галузі. Конфедерація Будівельників України відзначила компанії, які роблять значний внесок у підтримку захисників України та підтримку будівельної галузі! Під час засідання наша компанія отримала почесну Подяку КБУ за вагомий вклад у наближення Перемоги.

Авенстон є членом Ради директорів Конфедерації будівельників України — найбільшого галузевого об’єднання, яке представляє інтереси понад 800 членів з усіх регіонів України. Конфедерація створена у 2011 році і наразі є єдиним представником від України в Федерації Європейської будівельної промисловості (FIEC), до складу якої входять 32 національні федерації-члени з 27 європейських країн. Компанія Авенстон спеціалізується на впровадженні проєктів у галузі сонячної енергетики, забезпечуючи професійне управління проєктами будівництва промислових наземних сонячних електростанцій, а також комерційних дахових сонячних електростанцій для бізнесу та підприємств.

Продовжуємо разом наближати Перемогу, щоб якомога швидше відбудувати нашу Україну!

Подяка Авеннстон за вагомий вклад у наближення Перемоги від КБУ

Пасивні будинки та їх принципи проєктування

Пасивні будинки відрізняються дуже низькою втратою енергії (тепла), завдяки використанню пасивних методів енергозбереження (ізоляційні матеріали, інженерні та архітектурні рішення). Фахівці нашої компанії підготували цікавий і доступний матеріал про базові принципи енергозберігаючого будинку.
Дізнатися більше

Ринок сонячної енергетики в Україні у 2010 році

Український ринок: аналіз поточної ситуації та можливостей побудови ефективного бізнесу від експертів сонячної енергетики
Дізнатися більше

Варіанти виконання BIPV систем

Зростає кількість власників будинків, які зацікавлені в переході відновлювані джерела енергії. Використання BIPV сонячних систем для заміни традиційних будівельних матеріалів надає нові можливості для поєднання ВДЕ та архітектурних рішень.
Дізнатися більше

Впровадження PPA для C&I проєктів дахових СЕС

В статті розглянуті ключові міркування щодо впровадження договорів купівлі-продажу електроенергії (PPA) для комерційних і промислових дахових сонячних електростанцій (C&I Rooftop PV Projects).
Дізнатися більше