Інноватори енергоефективності України

Компанія Авенстон попала до переліку інноваторів енергоефективності України на порталі Дія.Бізнес. Каталог було створено у межах акселераційної програми для компаній «Інноватори енергоефективності України» з метою закласти міцну основу для сталого енергетичного майбутнього України та створити мережу інноваційних гравців ринку. Наразі до програми долучилося понад 50 компаній із 15 регіонів країни. Серед них — інноваційні підприємства та організації, які працюють в енергетичному секторі України.

Каталог реалізовано ГО Impact Force, Офісом з розвитку підприємництва та експорту й національним проєктом Дія.Бізнес у межах акселераційної програми акселераційної програми «Інноватори енергоефективності України». Мета програми — допомогти підприємцям заявити про себе, знайти партнерів, інвесторів, замовників та нових клієнтів.

ТОВ «Авенстон» — українська компанія, яка спеціалізується на комерційних та промислових сонячних електростанціях, фотоелектричних системах для підприємств і організацій та впровадженні інших супутніх рішень у сфері чистих технологій. Підприємство пропонує повний комплекс послуг по будівництву проєктів відновлюваних джерел енергії (консалтинг, інжиніринг, генпідряд) та їх подальшому сервісному обслуговуванню. Діяльність компанії охоплює всі типи об’єктів сонячної енергетики (наземні, дахові сонячні електростанції, системи BIPV). Група компаній виконує модернізацію діючих сонячних електростанцій, проєктує та встановлює системи накопичення енергії (СНЕ, battery energy storages), системи прогнозування генерації тощо. Основне завдання — забезпечувати партнерам максимальну додану вартість, ефективно застосовуючи раніше накопичений практичний досвід та знання.

Повний список учасників доступний за посиланням.

Імплементація ВДЕ: автономні та мережеві рішення

За останнє десятиріччя розвиток відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) відбувався темпами, що випереджували будь-які інші джерела енергії. Насьогодні ВДЕ досягли певного рівня зрілості та більшої фінансової привабливості, аніж традиційні технології.
Дізнатися більше

Промислові та комерційні сонячні електростанції

Сонячна енергетика стає все більш популярною через зростаючий інтерес до відновлюваних джерел енергії. Існують значні відмінності між системами сонячної енергії для житлового, комерційного та промислового використання.
Дізнатися більше

Юридичні аспекти будівництва наземних СЕС

Будівництво наземних сонячних електростанцій потребує отримання дозвільної документації та документів, що підтверджують введення об’єкта в експлуатацію. Проєктування та будівництво таких об’єктів здійснюється у визначеному законом порядку.
Дізнатися більше

Основні моделі договорів при реалізацій проектів ВДЕ

У світовій практиці будівництва і реалізації різних проектів використовуються різні види договорів, які регулюють відносини у сфері управління і контролю будівництвом.
Дізнатися більше