Резервні сонячні електростанції

Резервні сонячні електростанції – це комбіновані резервні системи електроживлення, використання яких в комплексі з сучасними системами накопичення і зберігання електроенергії дозволяє повністю уникнути перерв в подачі електроенергії, які викликані плановими або аварійними відключеннями загальної електричної мережі. Необхідність установки резервних сонячних електростанцій виправдана в тих випадках, коли можливий збиток, викликаний відключенням загальної електромережі, більше або дорівнює витратам на електроенергію, яка буде вироблена сонячною електростанцією.

Резервні сонячні електростанції починають функціонувати при виникненні перерв в подачі електроенергії з системи централізованого енергопостачання. Потужності правильно розрахованої резервної сонячної електростанції в поєднанні з блоком акумуляторів вистачить для того, щоб повністю замістити дефіцит електроенергії, що може утворитись через відключення електрики. Крім того, проєкт резервної сонячної електростанції може передбачати можливість її використання для покриття пікових потреб електроенергії.

Схема резервної сонячної електростанції
Схема резервної сонячної електростанції

Резервна сонячна електростанція поєднує в собі властивості автономної і мережевої сонячної електростанції. В умовах достатнього сонячного освітлення і при правильному підборі потужності, сонячна електростанція повністю забезпечує подачу електроенергії на об’єкт, паралельно здійснюючи зарядку акумуляторів. Після повної зарядки АКБ надлишки електроенергії можуть бути реалізовані в зовнішню мережу. При скороченні генерації (наступ вечора, похмурий день) дефіцит електроенергії покривається за рахунок підключення акумуляторної групи, а при її розрядки – від загальної енергомережі або іншого джерела.

 

 

Переваги резервної сонячної електростанції:

  • Максимальна гнучкість та можливість реалізації різних сценаріїв роботи з пріоритетом як споживання, так і генерації електроенергії.
  • Мінімізація споживання електроенергії із загальної електромережі і як наслідок – значне скорочення рахунків за спожиту електроенергію.
  • Стабільне енергопостачання об’єкта при віялових, короткочасних і аварійних відключеннях електроенергії.
  • Можливість продажу виробленої електроенергії в мережу за економічно вигідним  тарифом.
  • Компенсація нестачі електроенергії, виробленої сонячними батареями, за рахунок підключення інших джерел енергії.

 

 

Монтаж резервних сонячних електростанцій

Авенстон пропонує повний комплекс послуг з будівництва сонячних електростанцій всіх типів. Ми готові запропонувати допомогу на будь-яких етапах втілення вашої ідеї – від проєктування резервної сонячної електростанції до її монтажу і введення в експлуатацію.

Крім базових послуг з проєктування та будівництва Авенстон також займається постачанням обладнання (сонячі модулі, інвертори, кабелі, акумуляторні батареї, тощо), а також надає послуги по експлуатації та сервісному обслуговуванню (O&M) побудованих нами сонячних електростанцій.

Звернувшись в компанію Авенстон, ви отримаєте кваліфіковану підтримку на всіх етапах проєктування, будівництва і експлуатації вашої резервної сонячної електростанції.

Залишилися питання по призначенню наших послуг?
Залиште нам заявку. Наші фахівці проконсультують Вас

 

     

    Чекаємо на зворотний зв’язок! Наші контакти: +380 (66) 508-07-64, commerce@avenston.com.