Партнерство з компанією EnSmart Power

Компанія Авенстон отримала статус «Преміум-партнера EnSmart для систем зберігання енергії» та була авторизована для налаштування та продажу систем зберігання енергії виробництва EnSmart в Україні через офіційний канал дистрибуції. Дане партнерство є важливим кроком по розширенню діяльності Авенстон у сфері промислових систем накопичення енергії.

Компанія EnSmart Power Conversion Ltd. має штаб-квартиру в Ессексі, Великобританія. Компанія має власний R&D центр в Великобританії та виробничі потужності в Туреччині та Китаї. EnSmart постачає широкий спектр обладнання у понад 50 країн, маючи серед клієнтів Міністерство оборони США, Saudi Aramco, Hapag Lloyd, Kuwait Oil & Gas Company та багато інших світових гігантів. EnSmart має понад 40 років досвіду роботи в галузі силової електроніки та є провідним постачальником комплексних систем накопичення енергії, фахівцем у розробці та виробництві джерел безперебійного живлення, систем захисту живлення.

Промислові системи накопичення енергії (ESS) від EnSmart розраховані на середніх та великих комерційних споживачів. Обладнання відповідає стандарту IP54 з системами пожежогасінням і HVAC. Клієнтам пропонується широкий діапазон напруги постійного струму батарей. В продуктах компанії застосована передова система рідкого охолодження, що значно збільшує ємність системи та дозволяє забезпечити максимальну безпеку при використанні елементів літієвих батарей. Тривалий термін служби з більш ніж 10000 циклів і 15 років роботи. Деградація батарей на рівні до 12% за 10 років роботи.

Авенстон пропонує повний спектр послуг із впровадження рішень і систем накопичення енергії. У партнерстві з обраними постачальниками та партнерами ми супроводжуємо проєкти будь-якої складності від концепції до завершення та надаємо найкращий сервіс на кожному етапі.

Авенстон преміум-партнер EnSmart для систем зберігання енергії

Інвестиції в сонячну енергетику

Сонячна енергетика - чергова забава для багатих країн і питання далекого майбутнього або ж реальна можливість, незважаючи на складні економічні та політичні умови сьогоднішньої України, заробляти гроші вже зараз?
Дізнатися більше

Хмарне майбутнє для PV-галузі України

Авторська колонка Дмитра Лукомського на платформі "Економічна правда" про "мінливу хмарність" української сонячної енергетики та нові горизонти розвитку галузі наступного року
Дізнатися більше

На нас спочатку дивилися як на фантазерів

Сонячна енергетика в Україні знаходиться у стадії дуже активного зростання. Читайте интерв'ю з Дмитром Лукомським.
Дізнатися більше

Поза мережею. Сучасні off-grid PV системи

Вражаюче зростання PV-енергетики серед всіх типів відновлюваних джерел енергії (ВДЕ), що продемонстровано за останні роки, довело спроможність сонячних станцій впливати на світову модель енергетики та зайняти провідну роль у глобальній енергетичній транзиції.
Дізнатися більше