Генеральний директор дав інтерв’ю Solar Academy

«На сьогоднішній день галузь переживає юридичну трансформацію, що звичайно ж впливає на багато технічних моментів в індустрії…», – так розпочав своє інтерв`ю генеральний директор компанії Авенстон. Дмитро Лукомський зазначив, що оптимізація та підвищення ефективності об`єктів сонячних електростанцій стають все більш актуальними серед PV-інсталяторів. Більшість замислюється над тим, чи не буде призупинений ринок найближчим часом та чи очікувати зріст попиту на відновлювані джерела енергії. Він також відмітив високу активність та завзяте обговорення учасників тренінгу, які підтвердили їх зацікавленість в ефективному будівництві та експлуатації встановленої СЕС. Нижче подано повну версію інтерв’ю від Solar Academy.

Використання діаграми Ганта для проектування і будівництва сонячних електростанцій

Графік проекту - важливий інструмент управління будівництвом об'єкта сонячної енергетики. Він дозволяє менеджеру проекту планувати доставку обладнання та матеріалів на будівельний майданчик, синхронізувати роботу перевізників і субпідрядників. Він важливий для моніторингу процесу будівництва і витрат за проектом, графік дає можливість передбачити і запобігати можливі затримки. Використання графіка проекту набагато ефективніше, ніж просто список-календар заходів
Дізнатися більше

Сонячні електростанції типу “Схід-Захід”

У даній статті проведений детальний аналіз способу орієнтування сонячних панелей у складі СЕС одночасно на схід та захід, включно з визначенням їх переваг та особливостей.
Дізнатися більше

Розвиваючи сонячну енергетику

Відновлювані джерела енергії пережили різкий сплеск зростання, популярності і необхідності в останні роки. Криза глобального потепління нікуди не дінеться, а постійне надмірне використання невідновлюваних джерел енергії швидко виснажує людство в тому, що йому потрібно для виживання. Відновлювані джерела енергії можуть вирішити цю проблему, але для її реалізації потрібні справжні новатори і провидці.
Дізнатися більше

Підтримка стартапів

У нас є можливості залучати інвестиції в цікаві та перспективні стартапи. В рамках нашої ініціативи Avenston Innovation Center ми готові запропонувати всебічну підтримку (інтелектуальну, наукову, технологічну та технічну, фінансову, маркетингову)
Дізнатися більше