Акредитація Авенстон від Укргазбанку

Минулого тижня Укргазбанк на своїй сторінці опублікував список EPC-контракторів, що отримали вищий рівень акредитації АБ “УКРГАЗБАНК”. До нього тепер включено і компанію Авенстон.

Департамент екологічного реінжинірингу та впровадження проектів ресурсозбереження схвалив рішення про акредитацію ТОВ «Авенстон» в якості Еко-партнера – генерального підрядника. На сайті Укргазбанку зазначено скільки СЕС вже побудовано під керівництвом Авенстон,  скільки планується збудувати та скільки проектів реалізовано разом з АБ «УКРГАЗБАНК». Сподіваємося, що майбутня співпраця буде плідною та успішною.

Аккредитация Авенстон в Укргазбанке
avenston

Типи сонячних інверторів

Інвертори відіграють важливу роль в сонячних електростанціях. Сонячні панелі генерують постійний струм, тоді як електрична мережа працює на змінній напрузі. Інвертори перетворюють постійний струм в змінний, який можна передавати до електричної мережі.
Дізнатися більше

Східно-європейська «Країна сонця, що сходить»

Україна є країною з пострадянського простіру та Східної Європи, яка дуже динамічно розвивається з точки зору використання відновлюваних джерел енергії.
Дізнатися більше

Інтерв’ю з генеральним директором Авенстон

Сьогодні ми розмовляємо з пані Вікторією Петрович, керівником та генеральним директором ТОВ «Авенстон». Поговоримо про її плани і бачення майбутньої діяльності компанії.
Дізнатися більше

Власне споживання сонячної енергії (питання і відповіді)

Вашій увазі пропонуються комментарі щодо кількох поширених запитань про сонячні фотоелектричні системи, які використовуються для забезпечення власних потреб будівель та споруд в електричній енергії.
Дізнатися більше