Авенстон став членом організації ЄУЕА

Минулого тижня Авенстон став офіційним членом ЄУЕА – незалежного неприбуткового агентства, Членами якої є найбільші та найвідоміші міжнародні компанії, що працюють в сфері енергоефективності та ВДЕ. Організація відкрита для всіх учасників ринку енергоефективності та відновлюваної енергетики України, які мають на меті конструктивно співпрацювати з компаніями-однодумцями.

ЄУЕА заснована у 2009 році та стала ефективною платформою для реалізації потенціалу енергозбереження та відновлюваної енергетики, шляхом співпраці з діловою спільнотою України, державними органами влади та з іншими ключовими гравцями ринку.

euea

Пріоритетними напрямками діяльності ЄУЕА є енергоефективність (з підгрупами в секторі будівництва, централізованого теплопостачання, промисловості та енергії з відходів), біоенергетика (включаючи біомасу та біогаз), вітрова та сонячна енергетика, «Smart Grid», проектне фінансування та Договір про Енергетичне Співтовариство.

Головна місія ЄУЕА – це об’єднання ключових учасників ринку енергоефективності та ВДЕ в незалежну експертну мережу та лобістську організацію, яка виступає одноголосно з метою сприяння сталому розвитку економічного, політичного та технологічного середовища в Україні. Насамперед створюють стабільну платформу для бізнесменів, політиків та технічних експертів з України та з закордону. Також, організація сприяє адаптації міжнародних законодавчих норм та бізнес-практик в Україні через засоби масової інформації, формальні та неформальні заходи для представників бізнесу та розвиток відносин з урядом. Більш того, дають найактуальнішу інформацію, щодо ключових подій в сфері енергоефективності та ВДЕ і привертають увагу європейської та міжнародної спільноти до сектору енергоефективності та ВДЕ України.

Компанія Авенстон долучилася до організації з метою розвитку партнерських відносин з людьми найбільших та найвідоміших міжнародних компаній, що працюють в сфері  енергоефективності та ВДЕ вдосконалення, а також розвитку технологій відновлюваних джерел енергії та енергоефективних рішень. Авенстон працює на підвищення ефективності проектів наших клієнтів, розробляючи та впроваджуючи сучасні інженерні рішення. Інженерний відділ Авенстон зосереджений на управлінні проектами під ключ і реалізації проектів в галузі відновлюваних джерел енергії. Своїм клієнтам компанія надає всебічну допомогу в підготовці та фінансуванні фотоелектричних проектів за рахунок глибоких знань секторів відновлюваної енергії та енергоефективності, а також розуміння динаміки ринку.

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше

Пошук місцевого партнеру для проектів альтернативної енергетики в Україні

Розглянуті особливості пошуку та роботи з місцевими компаніями, слідуючи логіці класичного інвестиційно-будівельного процесу. Найбільш важливими етапами є етапи планування, девелопменту, будівництва та експлуатації об’єктів, а також формальні процедури, пов’язані з отриманням "зеленого" тарифу.
Дізнатися більше

Перспективи комерційних дахових сонячних станцій

За прогнозами аналітиків компанії Авенстон, в період 2020-2025 років в Україні будуть набирати все більшої популярності комерційні дахові ФЕС, причому з кожним роком буде зростати частка сонячних електростанцій, призначених для власних потреб.
Дізнатися більше

Основи сонячної енергетики для бізнесу

Комерційні сонячні електростанції можуть реально змінити ваш бізнес. Якщо ви шукаєте енергоефективну альтернативу, щоб скоротити рахунки за електроенергію, сонячна енергія може стати хорошим вибором.
Дізнатися більше