Співробітництво з провідним виробником інверторів SMA Solar Technology

Восени 2018 року наша компанія виконала чергову поставку в Україну інверторного обладнання виробництва  SMA Solar Technology. Цього разу ми укомплектували сонячну електростанцію потужністю 5 МВт, яку планується запустити на початку 2019 року.

Команда фахівців «Авенстон», маючи досвід довгострокової співпраці зі SMA ще з 2011 року, надає детальні технічні консультації використання обладнання німецького бренду, також має партнерські права на впровадження нової техніки та найсучасніших технологій SMA в Україні.

Нещодавно німецький виробник вкотре підтвердив важливість нашої співпраці та її розширення та надав відповідного листа про те, що ТОВ «Авенстон» є партнером з продажу обладнання SMA на території України. Відповідно до настанов  SMA, інструкцій з установки, обслуговування та гарантійних умов на території України, наша компанія має право запропонувати постачання, монтаж, введення в експлуатацію, а також виконувати технічне та гарантійне обслуговування обладнання SMA.

Фактори привабливості української сонячної енергетики для іноземних і вітчизняних інвесторів

Україна - одна з небагатьох країн в Європі, в якій діє відносно високий зелений тариф, за яким держава викуповує всю електроенергію, вироблену на сонячних електростанціях.
Дізнатися більше

Про гібридні енергетичні рішення

Надійні джерела живлення є важливою потребою для кожного бізнесу. Через нестабільність мережевого електропостачання підприємствам доводиться вдаватися до альтернативних джерел енергії для забезпечення нормальної щоденної роботи.
Дізнатися більше

Шлях Європи до чистої енергії

Енергетична криза в Європі та зростання кліматичних амбіцій відновили імпульс серед політиків до диверсифікації та декарбонізації енергетичної системи.
Дізнатися більше

Сонячна генерація: прогнози зростання

Нові аналітичні дані за результатами глобального розвитку ВДЕ в 2018 р. примусили вчених змінити свої попередні прогнози. Електрогенерація на PV-станціях невдовзі стане не тільки ключовим вкладником у загальне виробництво електроенергії, але ще й головним сегментом всієї глобальної енергосистеми.
Дізнатися більше