АВЕНСТОН підтримує дітей-сиріт разом з АСЕУ

Подарунки вихованцям спеціалізованого Будинку Малятка для дітей з ускладненнями, у місті Новоград-Волинський, Житомирської області
Подарунки вихованцям спеціалізованого Будинку Малятка для дітей з ускладненнями, у місті Новоград-Волинський, Житомирської області

В день вшанування пам’яті Святого Миколая, за давньою традицією, діти отримують подарунки. Вони вірять у диво та вчаться у святого Миколая бути милосердними.

Компанія АВЕНСТОН підтримала ініціативу Асоціації сонячної енергетики України подарувати невеличке диво вихованцям спеціалізованого Будинку Малятка для дітей з ускладненнями, у місті Новоград-Волинський, Житомирської області.

Зараз у закладі проживає 33 дитини віком від 1 до 7 років. І так, найбажаніший подарунок кожній такій дитині – це міцна та любляча родина, а ще увага та турбота. Даруючи турботу, ми з радістю взяли участь у забезпеченні малят необхідними речами та іграшками.

Всі ми розуміємо, що життя дітей у дитячих будинках дуже відрізняється від життя дітей у сім’ях. Держава недостатньо опікується малятами, тож їм вкрай потрібна увага та участь відповідальних дорослих.

Ми, у свою чергу, постаралися подарувати малюкам радісні емоції. Дякуємо Асоціації сонячної енергії України та Артему Семенишину за можливість приєднатися до такої чудової ініціативи.

Перші сонячні елементи від Bell Laboratories

У квітні 1954 року дослідники з Bell Laboratories продемонстрували перший в світі практичний кремнієвий сонячний елемент, який дав початок всім сучасним різновидам фотоелектричних перетворювачів.
Дізнатися більше

Енергоефективність та партнерство

Доповіді Міжнародного енергетичного агентства (МЕA) відзначають, що в загальносвітовому масштабі заходи, спрямовані на збільшення енергоефективності, досягли рівня, що забезпечує перевищення внеску в енергозабезпечення будь-яким іншим напрямком розвитку.
Дізнатися більше

Сонячна енергетика в Україні

Сонячна енергетика – одна з найперспективніших і динамічних частин галузі ВДЕ. Щорічний приріст потужностей, що вводяться в експлуатацію становить близько 40-50%.
Дізнатися більше

Сонячне прогнозування в Україні

Погодні системи значно впливають на доступність сонячної радіації. Це означає, що змінюється вихідна потужність сонячної електростанції та кількість виробленої електроенергії протягом дня. Оскільки Україна постачає все більше електрики від сонця у свою національну мережу, все важливішими стають сонячні прогнози.
Дізнатися більше