Конференція «Фінансування енергетики в Україні: майбутнє зеленого»

14 червня 2018 року в готелі «Хілтон» відбулася Конференція «Фінансування енергетики в Україні: наближається зелене майбутнє» Дмитро Лукомський, генеральний директор Авенстон.

Финансирование энергетики в Украине

Пан Лукомський розповів про поточну ситуацію на українському ринку ВДЕ, дав власні перспективи для тенденцій та поточні ризики для потенційних інвесторів, а також деякі ідеї, як рухатися вперед і розвивати галузь. Виступ нашого генерального директора привернув увагу аудиторії і послужив початком плідної дискусії в кулуарах цієї події.

clifford
Сьогодні відновлювана енергія в Україні процвітає, а її швидке залучення привертає все більшу увагу інвесторів та енергетичних компаній з усього світу. В даний час Україна вважається однією з провідних європейських країн, найбільш придатною для виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії, що має значний потенціал для виробництва зеленої енергії завдяки її клімату, наявності землі та низки механізмів державної підтримки та стимулів.

Сонячні симулятори – нові можливості для PV-бізнесу

Розвиток сонячної енергетики, що останнім часом потужно стимульований падінням вартості PV-компонентів, стикається з новим викликом. Досить важко достеменно оцінити привабливість розташування бізнес-проекту з PV-енергетики та обрати перспективну бізнес-модель для нього.
Дізнатися більше

BIPV системи: особливості розвитку і застосування

BIPV - інтегровані рішення на межі архітектури та сонячної енергетики. Цей напрямок сьогодні є одним з найбільш перспективних і має великий потенціал для впровадження в Україні. Особливо актуальними технології BIPV є для нового будівництва як в комерційному, так і в приватному секторі.
Дізнатися більше

Інвестиційна привабливість складської логістики в Україні

Складська логістика є перспективним напрямком вкладення грошових коштів. В Україні відчувається нестача якісних складських приміщень класу А і спеціалізованих хабів.
Дізнатися більше

Пасивні будинки та їх принципи проєктування

Пасивні будинки відрізняються дуже низькою втратою енергії (тепла), завдяки використанню пасивних методів енергозбереження (ізоляційні матеріали, інженерні та архітектурні рішення). Фахівці нашої компанії підготували цікавий і доступний матеріал про базові принципи енергозберігаючого будинку.
Дізнатися більше