Акредитація Авенстон від Укргазбанку

Минулого тижня Укргазбанк на своїй сторінці опублікував список EPC-контракторів, що отримали вищий рівень акредитації АБ “УКРГАЗБАНК”. До нього тепер включено і компанію Авенстон.

Департамент екологічного реінжинірингу та впровадження проектів ресурсозбереження схвалив рішення про акредитацію ТОВ «Авенстон» в якості Еко-партнера – генерального підрядника. На сайті Укргазбанку зазначено скільки СЕС вже побудовано під керівництвом Авенстон,  скільки планується збудувати та скільки проектів реалізовано разом з АБ «УКРГАЗБАНК». Сподіваємося, що майбутня співпраця буде плідною та успішною.

Аккредитация Авенстон в Укргазбанке
avenston

Ефективність сонячних модулів у 2022 році

Чому ефективність сонячних батарей важлива? В статті розглядяються основні параметри, що впливають на ефективність сучасних сонячних панелей від провідних виробників, які використовують новітні технології фотоелектричних елементів.
Дізнатися більше

Самовиробництво електричної енергії (Net Billing)

В 2023 році ухвалено нові правові інструменти для побудови стійкої та децентралізованої енергосистеми України. Одним із елементів підтримки галузі відновлюваної енергетики став механізм самовиробництва електроенергії (Net Billing).
Дізнатися більше

Сонячна енергетика для автомобільної галузі

В статті розглянуті питання доцільності та перспективності встановлення сонячних електростанцій для компаній у сфері сервісу автомобільного транспорту на прикладі таких підприємств, як автозаправні комплекси, автомийки або станції технічного обслуговування
Дізнатися більше

Як вибрати сонячні фотомодулі (сонячні батареї)?

Сонячна батарея – це найважливіший і, одночасно, найдорожчий компонент в будь-якій фотоелектричній системі. Саме від його надійності, довговічності та ефективності багато в чому залежить успішна і довгострокова прибуткова експлуатація сонячної станції.
Дізнатися більше