Кропивницький: початок будівництва електростанції

Наша компанія продовжує серію проектів з будвництва промислових сонячних електростанцій. Так влітку 2019 року ми розпочали будівництво мережевої сонячної електростанції потужністю 3,166 МВт, що буде розташована на земельній ділянці площею 6 га. Наша компанія виконала розробку проєктної документації та супроводжує проєкт в якості генерального підрядника. Введення в промислову експлуатацію даної сонячної електростанції заплановано на кінець 2019 року.

Основніі технічні характеристики сонячної електростанції:

  • В проєктній документації передбачено використання вискоеективних сонячних фотоелектричних батарей виробництва компанії ZNSHINE (Китай) та німецьких мережевих сонячних інверторів SMA.
  • Загальна площа забудови кладає 6 га.
  • Сонячна електростанція вироблятиме 3864 МВт-г електроенергії на рік, з плановим зменшенням даного показника не більше ніж на 0,8% щорічно.
  • Підключення сонячної електростанції до мережі місцевого Обленерго буде виконано кабельною лінією з классом напруги 10 кВ.

В даному проєкті Авенстон виступає розробником проєктної документації та генеральним EPC-підрядником. У зоні нашої відповідальності – виконання всього переліку робіт до введення сонячної електростанціх в експлуатацію, а також супровід усіх формальних питань, необхідних для отримання «зеленого» тарифу. Даний проєкт є продовженням багаторічної історії по будівництву об’єктів сонячної енергетики в регіоні. Авенстон – ваш надійний провідник у світ інвестицій в сонячні електростанції.

Пасивні будинки та їх принципи проєктування

Пасивні будинки відрізняються дуже низькою втратою енергії (тепла), завдяки використанню пасивних методів енергозбереження (ізоляційні матеріали, інженерні та архітектурні рішення). Фахівці нашої компанії підготували цікавий і доступний матеріал про базові принципи енергозберігаючого будинку.
Дізнатися більше

Ефективність сонячних модулів у 2022 році

Чому ефективність сонячних батарей важлива? В статті розглядяються основні параметри, що впливають на ефективність сучасних сонячних панелей від провідних виробників, які використовують новітні технології фотоелектричних елементів.
Дізнатися більше

Данія інвестує 19 млн доларів США у виробництво водню

Уряд Данії оголосив про будівництво двох великих проєктів по перетворенню відновлюваної електроенергії у водень, GreenLab P2X та HySynergy. Накопичена енергія буде використовуватися в якості палива для автобусів, літаків та кораблів.
Дізнатися більше

Калькулятори генерації сонячної електростанції

У даній статті ми розглянемо необхідність і доцільність використання такого популярного інструменту як "Калькулятор сонячних електростанцій" або "Калькулятор сонячних батарей"
Дізнатися більше