Завершено будівництво 2-ої черги ФЕС “Рихта”

Завершено будівництво другого етапу сонячної фотоелектричної електростанції “Рихта”. Компанія Авентон виступила в цьому проекті в якості EPC-підрядника і виконала всі роботи на об’єкті, починаючи з постачання обладнання та аж до введення в експлуатацію та отримання “зеленого” тарифу. Ця сонячна електростанція була розроблена для виробництва і продажу електроенергії за “зеленим” тарифом. Це перша ФЕС, повністю побудована і введена в експлуатацію нашою командою під новим брендом Авенстон.

Енергетична транзиція: Нові виклики для операторів мереж

Досягнутий рівень розвитку технологій видобутку енергії з відновлюваних джерел (ВДЕ) та наявний ступінь їх проникнення на ринок завдяки зниженню собівартості ВДЕ-генерації вже зараз суттєво впливає на енергетичну інфраструктуру.
Дізнатися більше

Домашні сонячні електростанції в 2021 році

Згідно даних Державного агентства з енергоефективності України в минулому довоєнному році близько пятнадцяти тисяч родин встановили в себе домашні сонячні електростанції. Такі показники майже вдвічі перевищили результати 2020 року. 
Дізнатися більше

Агрівольтаїка – синергія Землі і Сонця

З розвитком PV-технологій, агрівольтаїка стає мейнстрімом і відкриває нові, небачені раніше перспективи розвитку товарного с/г виробництва з одночасним вирішенням проблем енергозабезпечення цих процесів. І не тільки їх.
Дізнатися більше

Інжиніринг в сонячній енергетиці і не тільки

Вашій увазі пропонується інтерв'ю з Сергієм Друзенко, керівником компанії "Авенстон Інжиніринг". Дане підприємство реалізує проекти в сфері сонячної енергетики, а також займається впровадженням сучасних MEP-систем.
Дізнатися більше