Завершено будівництво 2-ої черги ФЕС “Рихта”

Завершено будівництво другого етапу сонячної фотоелектричної електростанції “Рихта”. Компанія Авентон виступила в цьому проекті в якості EPC-підрядника і виконала всі роботи на об’єкті, починаючи з постачання обладнання та аж до введення в експлуатацію та отримання “зеленого” тарифу. Ця сонячна електростанція була розроблена для виробництва і продажу електроенергії за “зеленим” тарифом. Це перша ФЕС, повністю побудована і введена в експлуатацію нашою командою під новим брендом Авенстон.

Сонячні електростанції можливо будувати в будь-яких областях України

Дмитро Лукомський розповів, чому бізнес зацікавився сонячною енергетикою тільки зараз і що потрібно знати інвесторові, намірився вкладати свої кровні в «сонячні» проекти.
Дізнатися більше

Сонячні кооперативи. Досвід інших країн

У статті розглядається досвід США і Німеччини у використанні принципів кооперації для розвитку сонячної енергетики. Цей досвід може стати корисним і для України, який має великий роботи кооперативних об'єднань, особливо в сегменті невеликих приватних сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Комплексне управління інвестиційними проектами

Для будь-якого підприємства або компанії вельми важливо грамотно інвестувати. За помилки доводиться занадто дорого платити. Управління інвестиційними проектами - процес складний і багатогранний.
Дізнатися більше

Ринок дахових сонячних інсталяцій

Галузь сонячної енергетики наразі активно розвивається в усьому світі. В Україні також прогнозується зростання попиту на дахові сонячні електростанції. Очикується післявоєнний бум "зеленої" генерації електроенергії для власного споживання.
Дізнатися більше