Карантин. Життя “на віддаленні”

карантин

Представники ЗМІ часто ставлять питання про те, як вплинув карантин на роботу компанії та що ми робимо в цій ситуації. Тому постараємося коротко викласти основні моменти.

Компанія АВЕНСТОН розуміє, наскільки вирішальними сьогодні є дисципліна та правильне дотримання всіх рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та постанов Міністерства охорони здоров’я України. Тому керівництво компанії реалізувало всі необхідні карантинні заходи, щоб захистити своїх співробітників та їх сім’ї.

Весь персонал компанії знаходиться вдома та переведений на дистанційний режим зі збереженням умов оплати. Всі пройшли інструктаж та виконують рекомендації щодо запобігання захворюванню. Швидкість та інтенсивність виконаної роботи залишаються стабільними, оскільки ми зуміли передбачити та заздалегідь розв’язати можливі проблеми з комунікаціями команди, логістикою та закупівлею необхідного обладнання. До введення заборони на пересування встигли здати всі пусконалагоджувальні роботи. Як і раніше, готуємо комерційні пропозиції, техніко-економічні розрахунки, працюємо над новими технічними інженерними рішеннями, активно ведемо переговори із замовниками. Робота кипить та не зупиняється. В умовах економії часу на пересування у «дорозі», приділяємо достатньо багато часу стратегічному плануванню, зосереджуючись на довгострокових цілях.

Хоча ситуація непроста, і обмеження відчуваються з багатьох сторін, все ж подає надію обстава в Китаї, де виробництва відновлюють роботу та потроху починають відвантажувати товари.

«Крім пандемії коронавірусу, сьогодні світ перебуває ще й у стані економічної кризи. Але компанія не планує скорочувати штат, а навпаки, шукаємо та запрошуємо професіоналів до нас в команду. Ми будемо продовжувати інвестування та розвиток всіх розпочатих проєктів. У АВЕНСТОН є глибоке розуміння ринку, його можливостей та ризиків. Для всіх зараз вкрай важливо зберігати тверезий погляд на всі події та спокійно слідувати до поставлених цілей. До успіху нашу компанію ведуть чітка стратегія та впевненість у наших цінностях»Дмитро Лукомський, СЕО АВЕНСТОН.

Історія цін на сонячну енергію

Очевидною стає тенденція до збільшення встановлення сонячних станцій. Одна з найважливіших причин цих процесів – це зменшення цін на фотоелектричні модулі, які є однією з найголовніших складових будь якої сонячної станції. Розберемось чому це відбувається.
Дізнатися більше

Еволюція і зростання в умовах військової агресії

Інтервʼю з паном Дмитром Лукомським, співзасновником та головою наглядової ради групи компаній Авенстон, для онлайн-видання tubetorial.com
Дізнатися більше

Сонячна енергетика для автомобільної галузі

В статті розглянуті питання доцільності та перспективності встановлення сонячних електростанцій для компаній у сфері сервісу автомобільного транспорту на прикладі таких підприємств, як автозаправні комплекси, автомийки або станції технічного обслуговування
Дізнатися більше

Сонячна електростанція 1 МВт під «зелений» тариф

Наземні мережеві сонячні електростанції під «зелений» тариф є актуальним та привабливим варіантом для непрофільних інвесторів, що зацікавлені в участі у проєктах в сфері ВДЕ в Україні.
Дізнатися більше