Завершено фундаментальний етап чергового проекту

На сьогоднішній день, розвиток «зеленої» енергії з відновлюваних джерел енергії впроваджується швидкими темпами у багатьох країнах Азії та Європи, та й Україна не стоїть осторонь.

За першу половину 2019 року Україна збільшила виробництво електроенергії з відновлюваних джерел енергії на 65,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 1 852 млрд кВт-год. Маючи на меті досягнення екологічно-чистого майбутнього, Авенстон безперервно допомагає в реалізації проектів будівництва сонячних електростанцій, починаючи з техніко-економічного обґрунтування та проектування об’єкту, завершуючи отриманням ліцензії на продаж електроенергії.

Цього разу компанія Авенстон рада оголосити про завершення проектування чергової сонячної електростанції, що буде розташована у східному регіоні країни. Ця станція розміщуватиметься на площі у 10 га та, завдяки потужності у 6,5 МВт, вироблятиме понад 8 млн кВт-год в рік. «Після успішного проходження експертизи, ми розпочинаємо роботи з підготовки земельної ділянки перед монтажем металоконструкцій і приступаємо до активної фази будівництва об’єкту, реалізація якого відбуватиметься в максимально стислі строки – 2 місяці», – розповідає Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії «Авенстон».

Більш того, Авенстон надає професійні послуги не тільки з проектування та генерального підряду по будівництву, а й послуги з експлуатації та сервісного обслуговування промислових електростанцій (O&M), що вже стало важливою сферою діяльності для фотоелектричного сектору (PV).

генплан солнечной электростанции

Основи технології виробництва кремнієвих сонячних фотоперетворювачів

Фотоелектричні перетворювачі або сонячні елементи (solar cells) – це напівпровідникові вироби, які перетворюють сонячне випромінення в електричний струм.
Дізнатися більше

Про гібридні енергетичні рішення

Надійні джерела живлення є важливою потребою для кожного бізнесу. Через нестабільність мережевого електропостачання підприємствам доводиться вдаватися до альтернативних джерел енергії для забезпечення нормальної щоденної роботи.
Дізнатися більше

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Європейські EPC: три запитання до Авенстон

Renewables.Digital познайомив своїх читачів із провідними EPC підрядниками у Європі. Вони розпитали генерального директора Avenston про діяльність і плани компанії.
Дізнатися більше