Ми зацікавлені в придбанні діючих сонячних електростанцій

Авенстон представляє інтереси фінансової групи, яка збирає портфель діючих фотоелектричних станцій в Україні. Ми шукаємо відповідні активи і консультуємо інвестора з усіх юридичних і технічних аспектів угоди. Мета полягає в тому, щоб знайти і купити кілька наземних мережевих сонячних фотоелектричних станцій, розташованих в одному або декількох сусідніх регіонах, із загальною потужністю до 50 МВт. Перевагу буде надано південним або центральним регіонам України.

Основні вимоги до активів:

  • Початок експлуатації до кінця 2019 року;
  • Сонячні модулі та інвертори Tier-1;
  • Гарний технічний стан сонячної електростанції;
  • Підтверджені експлуатаційні витрати на підтримку роботи активів;
  • Історія реального вироблення електроенергії не менше 1 повного року;
  • Потужність кожної електростанції в діапазоні 1…10 МВт;
  • Розташування в південних або центральних регіонах України;
  • Можливість придбання 100% акцій компанії;
  • Наявність договору оренди землі терміном щонайменше до 2030 року або право власності на землю;
  • Актуальні ліцензія та договір PPA.

Якщо у вас є діючі фотоелектричні станції на продаж, зв’яжіться з нами, щоб обговорити всі деталі. Авенстон завжди підтримує контакти з інвесторами, які планують вкладати кошти в проекти сонячних електростанцій. Ми допомагаємо знаходити можливості на різних етапах сонячних проектів, навіть з нуля.

Інтерв’ю з генеральним директором Авенстон

Сьогодні ми розмовляємо з пані Вікторією Петрович, керівником та генеральним директором ТОВ «Авенстон». Поговоримо про її плани і бачення майбутньої діяльності компанії.
Дізнатися більше

Що очікує сонячну енергетику у 2019 році?

За даними аналізу попередніх звітів за результатами 2018 року сонячна енергетика найкращим чином проявила себе серед усіх різновидів ВДЕ, заклавши потенціал розвитку і на поточний рік.
Дізнатися більше

Інструменти для моделювання сонячних електростанцій

Розрахунок сонячної електростанції дозволяє досить точно спрогнозувати обсяги генерування фотомодулями (сонячними батареями) електроенергії для конкретних умов місцевості за умови, що всі компоненти системи будуть змонтовані і підключені вірно.
Дізнатися більше

Що таке технологія сонячних панелей TOPCon?

TOPCon сонячні елементи з контактами, що пасивовані тунельним оксидом (Tunnel Oxide Passivated Contact), були вперше представлені в 2013 році Інститутом сонячної енергії Фраунгофера в Німеччині і використовується основними виробниками принаймні з 2019 року.
Дізнатися більше