Завершено фундаментальний етап чергового проекту

На сьогоднішній день, розвиток «зеленої» енергії з відновлюваних джерел енергії впроваджується швидкими темпами у багатьох країнах Азії та Європи, та й Україна не стоїть осторонь.

За першу половину 2019 року Україна збільшила виробництво електроенергії з відновлюваних джерел енергії на 65,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 1 852 млрд кВт-год. Маючи на меті досягнення екологічно-чистого майбутнього, Авенстон безперервно допомагає в реалізації проектів будівництва сонячних електростанцій, починаючи з техніко-економічного обґрунтування та проектування об’єкту, завершуючи отриманням ліцензії на продаж електроенергії.

Цього разу компанія Авенстон рада оголосити про завершення проектування чергової сонячної електростанції, що буде розташована у східному регіоні країни. Ця станція розміщуватиметься на площі у 10 га та, завдяки потужності у 6,5 МВт, вироблятиме понад 8 млн кВт-год в рік. «Після успішного проходження експертизи, ми розпочинаємо роботи з підготовки земельної ділянки перед монтажем металоконструкцій і приступаємо до активної фази будівництва об’єкту, реалізація якого відбуватиметься в максимально стислі строки – 2 місяці», – розповідає Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії «Авенстон».

Більш того, Авенстон надає професійні послуги не тільки з проектування та генерального підряду по будівництву, а й послуги з експлуатації та сервісного обслуговування промислових електростанцій (O&M), що вже стало важливою сферою діяльності для фотоелектричного сектору (PV).

генплан солнечной электростанции

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше

Використання діаграми Ганта для проектування і будівництва сонячних електростанцій

Графік проекту - важливий інструмент управління будівництвом об'єкта сонячної енергетики. Він дозволяє менеджеру проекту планувати доставку обладнання та матеріалів на будівельний майданчик, синхронізувати роботу перевізників і субпідрядників. Він важливий для моніторингу процесу будівництва і витрат за проектом, графік дає можливість передбачити і запобігати можливі затримки. Використання графіка проекту набагато ефективніше, ніж просто список-календар заходів
Дізнатися більше

Чи є друге життя у сонячних панелей?

В останні роки спостерігається активний розвиток сонячної енергетики в усьому світі. У кожного продукту і матеріалу є свій термін експлуатації і використання. Яка ж подальша доля PV-модулів, які підійшли до кінця свого терміну служби?
Дізнатися більше

Зміни у світовій енергетиці неминучі

Дані про розвиток світової енергетики включно з відновлюваними джерелами енергії (ВДЕ), отримані в середині 2018 року, свідчать, що досягнуто важливої віхи – встановлена генеруюча потужність енергії із сонця і вітру перевищує один терават.
Дізнатися більше