Інтерв’ю CEO AVENSTON для Підсумки на ObozTV

29 жовтня 2019 року Генерального директора ТОВ AVENSTON було запрошено до прямого ефіру студії новин ПІДСУМКИ на ObozTV в якості експерта галузі альтернативної енергетики. Відбулась цікава дискусія про нагальні проблеми, ризики та можливості галузі альтернативної енергетики. Дмитро Васильович розвінчував міфи щодо “зеленої” енергетики, розказував про унікальну станцію, побудовану командою Авенстон без “жодної краплі” бетону, та про тенденції електрифікації та розподільчої генерації. Експерт поділився думками щодо підходу до розподілення квот, зменшення “зеленого” тарифу та того, як зміниться ринок сонячної генерації після впровадження аукціонів з 2020 року.

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

Двосторонні сонячні модулі

Двосторонні сонячні модулі мають багато переваг перед традиційними сонячними панелями. Енергія може генеруватися за допомогою обох поверхонь двостороннього модуля, збільшуючи загальне вироблення енергії.
Дізнатися більше

Інвестиції в сонячну енергетику

Сонячна енергетика - чергова забава для багатих країн і питання далекого майбутнього або ж реальна можливість, незважаючи на складні економічні та політичні умови сьогоднішньої України, заробляти гроші вже зараз?
Дізнатися більше

Калькулятори генерації сонячної електростанції

У даній статті ми розглянемо необхідність і доцільність використання такого популярного інструменту як "Калькулятор сонячних електростанцій" або "Калькулятор сонячних батарей"
Дізнатися більше