Будівництво комплексу Avenston RE Hub

Серед планів розвитку нашої компанії особливе місце посідає проект з будівництва адміністративного комплексу Avenston RE Hub, інфраструктура якого включатиме в себе офіс, конференц-зал, власний науково-дослідний центр з технологічною лабораторією та багато іншого. Об’єкт розташовано в живописній локації площею 1,6 га поблизу Києва з максимально зручною транспортною доступністю.

Ідея побудови комплексу базується на максимальному використанні енергоефективних технологій, відновлювальних джерел енергії та сучасних екологічних матеріалів. В проекті планується застосувати та випробувати нові рішення по «зеленій» енергогенерації, які мають лягти в основу наших майбутніх проектів. Споруди комплексу будуть побудовані з використанням технологій BIPV, на дахах планується встановити високоефективні сонячні електростанції, а енергозабезпечення підсилити за рахунок власних систем energy storage.

Комплекс буде преставляет з себе міні-містечко з кількох енергоефективних корпусів. Тренажерний зал, літній спортивний майданчик, власна фото- і відеостудія, кінозал, кафе, дитяча кімната – це лише невелика частина нашої екосистеми і приємних зручностей для резедентов і гостей хаба. На території комплексу будуть встановлені тестові системи електрогенерації з використанням ВДЕ, а також зарядні станції для електромобілів і малого електротранспорту.

Серед можливих шляхів використання елементів даного комплексу – проведення різноманітних заходів в сфері чистої енергетики. Простір запланованого до будівництва конференц-залу легко трансформується й адаптується під події будь-якого формату: презентації, конференції, лекції, вечірки, запуски проектів, тренінги та інші корпоративні заходи.

Наша компанія завершила процес відведення земельної ділянки, виконала інженерні вишукування та перейшла до ескізних проектних робіт. Паралельно наші спеціалісти вивчають наявні технологічні можливості для інженерного наповнення комплексу та працюють з архітектурними бюро. Ми запрошуємо всіх бажаючих до співпраці та готові розглянути нові технології та рішення з метою подальшого застосування їх в нашому проекті.

Avenston RE Hub

Дешева електроенергія від сонячних батарей

Поточні ціни на фотоелектричне обладнання (сонячні модулі, інвертори, тощо) та кліматичні умови України дозволяють отримувати дешеву та екологічно чисту електроенергію за допомогою сонячних електростанцій.
Дізнатися більше

Енергетична транзиція: Нові виклики для операторів мереж

Досягнутий рівень розвитку технологій видобутку енергії з відновлюваних джерел (ВДЕ) та наявний ступінь їх проникнення на ринок завдяки зниженню собівартості ВДЕ-генерації вже зараз суттєво впливає на енергетичну інфраструктуру.
Дізнатися більше

Данія інвестує 19 млн доларів США у виробництво водню

Уряд Данії оголосив про будівництво двох великих проєктів по перетворенню відновлюваної електроенергії у водень, GreenLab P2X та HySynergy. Накопичена енергія буде використовуватися в якості палива для автобусів, літаків та кораблів.
Дізнатися більше

Системи акумулювання енергії: промислові та побутові

З моменту відкриття електрики люди шукали ефективні методи зберігання енергії для подальшого використання у разі потреби. Існує багато способів зберігання енергії, проте дуже важливо визначити, які технології найкраще підходять для задоволення поточних і майбутніх потреб.
Дізнатися більше