Нагорода за найкращу PV інсталяцію середнього розміру

Кілька днів тому в Києві відбулася 8-а міжнародна Конференція сталої енергетики Центральної та Східної Європи CISOLAR 2019. Щороку CISOLAR традиційно об’єднує всіх керівників, власників та виконавчих директорів компаній, інвесторів та підприємців у галузі енергетики. Цьогоріч на конференції були присутні більше, ніж 500 делегатів з 30 країн світу, що дало можливість для пошуку нових бізнес-партнерів, інвесторів та виходу нових, амбітних учасників на арену сонячної енергетики. По закінченню щорічної конференції була проведена ще одна, не менш головна подія – Cisolar Awards 2019, яка визначає високу якість розробки проектів, найкращі продукти та видатних особистостей в галузі сталої енергетики у Східній Європі. Цього разу Авенстон було номіновано на відзнаку найкращої PV інсталяції середнього розміру.

 

награды авенстон

Протягом 2018 року команда Авенстон завзято працювала над отриманням плідних результатів, що врешті й було досягнуто: завершення кількох об’єктів та їх здача в експлуатацію, а також укладання договорів на реалізацію масштабних проектів на наступний рік. Отож, на церемонії вручення Cisolar Awards роботу компанії беззаперечно було відзначено нагородою «Найкраща PV інсталяція середнього розміру». Нагадаємо, що минулого року на другій щорічній церемонії SEF Awards 2018 престижну нагороду отримав генеральний директор ТОВ «Авенстон» Дмитро Лукомський, якого було визнано видатною особистістю року в галузі сталої енергетики у Східній Європі. Цього року наша компанія вже була готова похвалитися і досягненнями в сфері інжинірингу, саме тому висунула на номінацію унікальність одного зі своїх проектів.

Сонячна енергетика для автомобільної галузі

В статті розглянуті питання доцільності та перспективності встановлення сонячних електростанцій для компаній у сфері сервісу автомобільного транспорту на прикладі таких підприємств, як автозаправні комплекси, автомийки або станції технічного обслуговування
Дізнатися більше

Європейські EPC: три запитання до Авенстон

Renewables.Digital познайомив своїх читачів із провідними EPC підрядниками у Європі. Вони розпитали генерального директора Avenston про діяльність і плани компанії.
Дізнатися більше

Ринок дахових сонячних інсталяцій

Галузь сонячної енергетики наразі активно розвивається в усьому світі. В Україні також прогнозується зростання попиту на дахові сонячні електростанції. Очикується післявоєнний бум "зеленої" генерації електроенергії для власного споживання.
Дізнатися більше

Сонячні електростанції можливо будувати в будь-яких областях України

Дмитро Лукомський розповів, чому бізнес зацікавився сонячною енергетикою тільки зараз і що потрібно знати інвесторові, намірився вкладати свої кровні в «сонячні» проекти.
Дізнатися більше