Авенстон став членом організації ЄУЕА

Минулого тижня Авенстон став офіційним членом ЄУЕА – незалежного неприбуткового агентства, Членами якої є найбільші та найвідоміші міжнародні компанії, що працюють в сфері енергоефективності та ВДЕ. Організація відкрита для всіх учасників ринку енергоефективності та відновлюваної енергетики України, які мають на меті конструктивно співпрацювати з компаніями-однодумцями.

ЄУЕА заснована у 2009 році та стала ефективною платформою для реалізації потенціалу енергозбереження та відновлюваної енергетики, шляхом співпраці з діловою спільнотою України, державними органами влади та з іншими ключовими гравцями ринку.

euea

Пріоритетними напрямками діяльності ЄУЕА є енергоефективність (з підгрупами в секторі будівництва, централізованого теплопостачання, промисловості та енергії з відходів), біоенергетика (включаючи біомасу та біогаз), вітрова та сонячна енергетика, «Smart Grid», проектне фінансування та Договір про Енергетичне Співтовариство.

Головна місія ЄУЕА – це об’єднання ключових учасників ринку енергоефективності та ВДЕ в незалежну експертну мережу та лобістську організацію, яка виступає одноголосно з метою сприяння сталому розвитку економічного, політичного та технологічного середовища в Україні. Насамперед створюють стабільну платформу для бізнесменів, політиків та технічних експертів з України та з закордону. Також, організація сприяє адаптації міжнародних законодавчих норм та бізнес-практик в Україні через засоби масової інформації, формальні та неформальні заходи для представників бізнесу та розвиток відносин з урядом. Більш того, дають найактуальнішу інформацію, щодо ключових подій в сфері енергоефективності та ВДЕ і привертають увагу європейської та міжнародної спільноти до сектору енергоефективності та ВДЕ України.

Компанія Авенстон долучилася до організації з метою розвитку партнерських відносин з людьми найбільших та найвідоміших міжнародних компаній, що працюють в сфері  енергоефективності та ВДЕ вдосконалення, а також розвитку технологій відновлюваних джерел енергії та енергоефективних рішень. Авенстон працює на підвищення ефективності проектів наших клієнтів, розробляючи та впроваджуючи сучасні інженерні рішення. Інженерний відділ Авенстон зосереджений на управлінні проектами під ключ і реалізації проектів в галузі відновлюваних джерел енергії. Своїм клієнтам компанія надає всебічну допомогу в підготовці та фінансуванні фотоелектричних проектів за рахунок глибоких знань секторів відновлюваної енергії та енергоефективності, а також розуміння динаміки ринку.

Відновлювані джерела енергії – енергетична незалежність для України

Енергетична безпека та незалежність перейшли на порядок денний в Україні з часів, коли Росія розпочала війну на Донбасі чотири роки тому. До 2014 року Україна покладалася на Росію як постачальника газу.
Дізнатися більше

Власне споживання сонячної енергії (питання і відповіді)

Вашій увазі пропонуються комментарі щодо кількох поширених запитань про сонячні фотоелектричні системи, які використовуються для забезпечення власних потреб будівель та споруд в електричній енергії.
Дізнатися більше

Статистика світового ринку ВДЕ за 2021 рік від IRENA

Міжнародне агентство з відновлюваної енергетики (IRENA) нещодавно оприлюднило оновлену статистику щодо встановлених потужностей ВДЕ, яка узагальнює дані про загальносвітове зростання кількості відновлюваних електростанцій у 2021 році.
Дізнатися більше

Європейський парламент оновив цілі щодо ВДЕ

Частка відновлюваної енергії в Європі буде збільшена до 2030 року. Європейський парламент підвищив цілі по розширенню використання відновлюваних джерел енергії. Відтепер цільовий показник по ВДЕ становитиме 45% замість 40%.
Дізнатися більше