Авенстон – Генеральний Інжиніринг Партнер SEF 2019

Вже кілька років поспіль компанія Авенстон виступає Генеральним Інжиніринг Партнером на всесвітньо відомому Форумі SEF 2019. Що це за Форум взагалі і чому він присвячений?

SEF – це вся стала енергетика просторів Східної Європи та Центральної Азії. Це головна бізнес-платформа відновлюваної енергетики та нових технологій, на якій обговорюватимуться правові та фінансові питання розвитку бізнесу в галузі відновлюваної енергії та енергоефективності, зелених тарифів і аукціонів, нової моделі електроенергії в Україні.

Фото з 10-го Форуму сталої енергетики Центральної та Східної Європи SEF 2018
Фото з 10-го Форуму сталої енергетики Центральної та Східної Європи SEF 2018

Що компанія Авенстон планує представити на Форумі SEF 2019? Ми поки зберігаємо невелику інтригу, але тільки для Вас, наші читачі, розкриємо трохи завісу: тема нашого виступу буде присвячена абсолютно новому стратегічному аспекту розвитку сонячної енергетики в Україні.

Який вектор руху тримати на прийдешній рік, що очікувати від нової форми державної підтримки ринку ВДЕ та як отримати максимум прибутку в умовах системи аукціонів, Ви дізнаєтесь на щорічному 11-ому Форумі та Виставці сталої енергетики Східної Європи SEF 2019.

Авенстон – ваш надійний партнер в проектах будівництва комерційних мережевих сонячних електростанцій: девелопмент проектів, генеральний підряд, введення в промислову експлуатацію, сервісне обслуговування, консалтинг і юридичний супровід інвестицій на всіх етапах.

Чи є друге життя у сонячних панелей?

В останні роки спостерігається активний розвиток сонячної енергетики в усьому світі. У кожного продукту і матеріалу є свій термін експлуатації і використання. Яка ж подальша доля PV-модулів, які підійшли до кінця свого терміну служби?
Дізнатися більше

Європейський парламент оновив цілі щодо ВДЕ

Частка відновлюваної енергії в Європі буде збільшена до 2030 року. Європейський парламент підвищив цілі по розширенню використання відновлюваних джерел енергії. Відтепер цільовий показник по ВДЕ становитиме 45% замість 40%.
Дізнатися більше

Сонячне прогнозування в Україні

Погодні системи значно впливають на доступність сонячної радіації. Це означає, що змінюється вихідна потужність сонячної електростанції та кількість виробленої електроенергії протягом дня. Оскільки Україна постачає все більше електрики від сонця у свою національну мережу, все важливішими стають сонячні прогнози.
Дізнатися більше

BIPV системи: особливості розвитку і застосування

BIPV - інтегровані рішення на межі архітектури та сонячної енергетики. Цей напрямок сьогодні є одним з найбільш перспективних і має великий потенціал для впровадження в Україні. Особливо актуальними технології BIPV є для нового будівництва як в комерційному, так і в приватному секторі.
Дізнатися більше