Авенстон став членом Клубу альтернативної енергетики

Ми раді повідомити вам, що з вересня 2018 року Авенстон є членом Клубу альтернативних джерел енергії. Авенстон – українська інжинірингова компанія, що спеціалізується на реалізації проектів і технологій в галузі відновлюваних джерел енергії. Основна спеціалізація – проектування, будівництво і експлуатація промислових сонячних електростанцій. Портфоліо нашої команди включає в себе багаторічний досвід роботи на українському ринку сонячної енергії. Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві (Україна), а в структуру компанії входить кілька бізнес-напрямів.

Інженерний відділ Авенстон зосередився на управлінні проектами під ключ і реалізації проектів в галузі поновлюваних джерел енергії. Наша кваліфікація і професійний досвід дозволяють нам виконувати проекти будь-якої місткості і складності. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, метою якого є максимально ефективне рішення проблем і довгострокове співробітництво, і встановлюємо стандарти якості в галузі. Група компанії, в яку входить Авенстон, вже брала участь в реалізації проектів з будівництва сонячних фотоелектричних електростанцій загальною потужністю понад 150 МВт.

Авенстон надає своїм клієнтам всебічну допомогу в підготовці та фінансуванні фотоелектричних проектів. Наша команда має великий досвід роботи в галузі інжинірингу та фінансів, а також необхідні можливості і мотивацію для надання якісних послуг в проектах від початку до успішного завершення.

Дмитро Лукомський, к.т.н., генеральний директор ТОВ «Авенстон», український бізнесмен, автор понад 35 наукових статей, співавтор двох монографій і декількох патентів, член правління Асоціації сонячної енергії України, з 2001 року професійно займається поновлювані джерела енергії з акцентом на реалізацію проектів в області сонячної енергетики.

Інтернет-конференція з сонячної енергетики

У травні 2010 року в рамках проекту "Зелена Хвиля" в Україні пройшла інтернет-конференція на тему сонячної енергетики. У даній статті ми знайомимо вас з коментарями Дмитра Лукомського, експерта в сфері сонячної енергетики.
Дізнатися більше

Нові технології у виробництві фотоелектричних батарей

За останні кілька років технології виробництва фотоелектричних модулів досить сильно змінилися. Тож наразі ми маємо складний ринок, наповнений продукцією з різними параметрами та властивостями. Ми підготували корисний матеріал, який допоможе потенційним інвесторам не зробити помилок.
Дізнатися більше

Прогноз обсягів генерації сонячними електростанціями

Прогноз обсягів генерації електроенергії сонячними станціями - це в першу чергу прогнозування кількості сонячної радіації, яку отримають сонячні панелі. У статті розглядаються кілька методів прогнозування генерації електрики сонячними електростанціями.
Дізнатися більше

Фотовольтаїка. Перспективи і можливості в Україні

Про проблеми становлення галузі сонячної енергетики - в інтерв'ю з Дмитром Лукомським, кандидатом технічних наук, експертом по сонячній енергетиці.
Дізнатися більше