Сонячно-дизельні гібридні електростанції

Інтеграція фотоелектричних систем в існуючі дизельні енергосистеми дозволяє знизити витрати на паливо і гарантує ефективне електропостачання. Сонячно-дизельні гібридні системи забезпечують незалежність від зростання цін на дизельне паливо і знижують експлуатаційні та експлуатаційні витрати, особливо у віддалених районах, віддалених від електромережі.

схема солнечной электростанции

 

Генераторні установки є ключовим компонентом і створюють локальну мережу, подаючи електрику на підключення навантаження, наприклад, на промислові камери для важких умов експлуатації для видобутку або переробки сировини, а також для сільського господарства або опріснення води. Додаткові акумулятори можуть компенсувати коливання навантаження і опромінення, забезпечуючи запас при обертанні і оптимізуючи роботу дизель-генераторів.

Сонячна фотоелектрична гібридна система об’єднує вихідну потужність фотоелектричних модулів і дизельних генераторів. Система управління споживає енергію таким чином, щоб максимально збільшити навантаження на фотоелектричні систему і мінімізувати роботу дизельних генераторів.  За наявності кількох генераторів і досить енергії від фотоелектричного генератора, він повністю відключає деякі генератори, щоб мінімізувати витрату палива. Контролер економії палива має інтелектуальну систему управління енергоспоживанням. Цей контролер є ключовим компонентом пропонованої сонячної фотоелектричної гібридної установки. Будучи сполучною ланкою між дизель-генераторами, системою PV і навантаженням на установку, контролер економії палива буде здійснювати весь контроль за сонячної генерацією на основі вимог, в залежності від профілів навантаження і генерації.

Централізована гібридна фотоелектрично-дизельна електростанція
Централізована гібридна фотоелектрично-дизельна електростанція

Гібридні сонячно-дизельні системи можуть бути розширені на модульній основі в будь-який час і забезпечують надійне керування системою за допомогою дистанційного моніторингу.

Децентралізована гібридна фотоелектрично-дизельна електростанція
Децентралізована гібридна фотоелектрично-дизельна електростанція

Сонячно-дизельна гібридна система є розумним рішенням і ефективно використовує потенціал сонячної фотоелектричної генерації. Гібридна система потужністю 100 кВт допомагає знизити викиди приблизно на 150 тон на рік. В результаті села або промислові підприємства, що використовують гібридну систему, можуть заощадити тисячі літрів дизельного палива на рік і скоротити викиди CO2.

Послуги Авенстон у сонячній енергетиці

Якщо ви плануєте будівництво подібної сонячної електростанції, наші співробітники нададуть вам комплексну підтримку. Ми пропонуємо послуги з передпроектних розрахунками, проектування, будівництва та сервісного обслуговування будь-яких сонячних електростанцій. Генеральний підряд в сонячній енергетиці від компанії Авенстон – гарантія високої ефективності реалізації вашого проекту. Звернувшись в компанію Авенстон, ви отримаєте максимальну технічну експертизу на всіх етапах проєктування, будівництва і експлуатації вашої сонячної електростанції.

Залишилися питання по призначенню наших послуг?
Залиште нам заявку. Наші фахівці проконсультують Вас

 

     

    Чекаємо на зворотний зв’язок! Наші контакти: +380 (66) 508-07-64, commerce@avenston.com.