Завершено фундаментальний етап чергового проекту

На сьогоднішній день, розвиток «зеленої» енергії з відновлюваних джерел енергії впроваджується швидкими темпами у багатьох країнах Азії та Європи, та й Україна не стоїть осторонь.

За першу половину 2019 року Україна збільшила виробництво електроенергії з відновлюваних джерел енергії на 65,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 1 852 млрд кВт-год. Маючи на меті досягнення екологічно-чистого майбутнього, Авенстон безперервно допомагає в реалізації проектів будівництва сонячних електростанцій, починаючи з техніко-економічного обґрунтування та проектування об’єкту, завершуючи отриманням ліцензії на продаж електроенергії.

Цього разу компанія Авенстон рада оголосити про завершення проектування чергової сонячної електростанції, що буде розташована у східному регіоні країни. Ця станція розміщуватиметься на площі у 10 га та, завдяки потужності у 6,5 МВт, вироблятиме понад 8 млн кВт-год в рік. «Після успішного проходження експертизи, ми розпочинаємо роботи з підготовки земельної ділянки перед монтажем металоконструкцій і приступаємо до активної фази будівництва об’єкту, реалізація якого відбуватиметься в максимально стислі строки – 2 місяці», – розповідає Дмитро Лукомський, генеральний директор компанії «Авенстон».

Більш того, Авенстон надає професійні послуги не тільки з проектування та генерального підряду по будівництву, а й послуги з експлуатації та сервісного обслуговування промислових електростанцій (O&M), що вже стало важливою сферою діяльності для фотоелектричного сектору (PV).

генплан солнечной электростанции

Про сучасні плавучі сонячні електростанції

Сонячна енергетика - один з сегментів світової енергетики, що розвиваються найбільш стрімко. При цьому розробники і конструктори постійно шукають підходи, які дозволять підвищити генерацію при зниженні операційних витрат.
Дізнатися більше

Еволюція і зростання в умовах військової агресії

Інтервʼю з паном Дмитром Лукомським, співзасновником та головою наглядової ради групи компаній Авенстон, для онлайн-видання tubetorial.com
Дізнатися більше

Двосторонні сонячні модулі

Двосторонні сонячні модулі мають багато переваг перед традиційними сонячними панелями. Енергія може генеруватися за допомогою обох поверхонь двостороннього модуля, збільшуючи загальне вироблення енергії.
Дізнатися більше

Сонячна електростанція 1 МВт під «зелений» тариф

Наземні мережеві сонячні електростанції під «зелений» тариф є актуальним та привабливим варіантом для непрофільних інвесторів, що зацікавлені в участі у проєктах в сфері ВДЕ в Україні.
Дізнатися більше