Акредитація Авенстон від Укргазбанку

Минулого тижня Укргазбанк на своїй сторінці опублікував список EPC-контракторів, що отримали вищий рівень акредитації АБ “УКРГАЗБАНК”. До нього тепер включено і компанію Авенстон.

Департамент екологічного реінжинірингу та впровадження проектів ресурсозбереження схвалив рішення про акредитацію ТОВ «Авенстон» в якості Еко-партнера – генерального підрядника. На сайті Укргазбанку зазначено скільки СЕС вже побудовано під керівництвом Авенстон,  скільки планується збудувати та скільки проектів реалізовано разом з АБ «УКРГАЗБАНК». Сподіваємося, що майбутня співпраця буде плідною та успішною.

Аккредитация Авенстон в Укргазбанке
avenston

Наш проєкт СЕС «Іванівка» у підручнику з фізики

Побудована у 2013 році сонячна електростанція «Іванівка» потрапила у підручник з фізики для 8 класів! Це сучасний проєкт, виконаний компанією нашої групи, який втілює в собі передові технології та найкращі тенденції в сонячній енергетиці!
Дізнатися більше

Ефективність сонячних модулів у 2022 році

Чому ефективність сонячних батарей важлива? В статті розглядяються основні параметри, що впливають на ефективність сучасних сонячних панелей від провідних виробників, які використовують новітні технології фотоелектричних елементів.
Дізнатися більше

Класифікація сонячних електростанцій (СЕС)

В даній статті коротко розглянуто найбільш популярні типи сучасних фотоелектричних сонячних електростанцій і запропоновано варіанти їх класифікації.
Дізнатися більше

Гібридна СЕС на базі автомобільного навісу

Ми раді представити наш новий продукт для власників бізнесу - гібридну сонячну електростанцію на базі автомобільного навісу, яка втілює сучасні технології та рішення для максимально ефективного використання зеленої енергії.
Дізнатися більше