Акредитація Авенстон від Укргазбанку

Минулого тижня Укргазбанк на своїй сторінці опублікував список EPC-контракторів, що отримали вищий рівень акредитації АБ “УКРГАЗБАНК”. До нього тепер включено і компанію Авенстон.

Департамент екологічного реінжинірингу та впровадження проектів ресурсозбереження схвалив рішення про акредитацію ТОВ «Авенстон» в якості Еко-партнера – генерального підрядника. На сайті Укргазбанку зазначено скільки СЕС вже побудовано під керівництвом Авенстон,  скільки планується збудувати та скільки проектів реалізовано разом з АБ «УКРГАЗБАНК». Сподіваємося, що майбутня співпраця буде плідною та успішною.

Аккредитация Авенстон в Укргазбанке
avenston

Електробум. Сонячні заправки та «зелений» бізнес

Зменшення вартості EV-батарей та ESS призведе до зниження ціни електрокарів, а наявність мережі зарядних станцій з ESS та PV-модулями допоможе розв’язати проблему небалансів генерації на всіх рівнях та «озеленити» використання електромобілів.
Дізнатися більше

Шляхи вдосконалення методів виробництва водню

Вчені NREL проаналізували нову STCH технологію розщеплення води, яка може бути потенційно більш енергоефективною, ніж виробництво водню за допомогою широко використовуваного методу електролізу.
Дізнатися більше

До питання розвитку сонячної енергетики в Казахстані

Коментарі Дмитра Лукомського для казахського республіканського ділового тижневика "КУРСІВ'" з приводу перспектив розвитку галузі сонячної енергетики в цій країні
Дізнатися більше

На нас спочатку дивилися як на фантазерів

Сонячна енергетика в Україні знаходиться у стадії дуже активного зростання. Читайте интерв'ю з Дмитром Лукомським.
Дізнатися більше